Tuin

3 tips voor het inrichten van je veranda

Een veranda in de tuin biedt enorm veel voordelen. Een van de grootste voordelen is dat je met een verande veel meer geniet van het buitenleven. Tijdens zomeravonden kan je lekker uit de wind zitten, waardoor je tot laat in de avond comfortabel kunt loungen. Met een kachel of verwarming in je veranda kan je zelfs in de wintermaanden genieten van de buitenlucht. In dit artikel geven wij 3 tips voor het inrichten van je veranda!

Tip 1. Koop een loungeset

Een comfortabele loungeset waarop je met z’n allen comfortabel kunt genieten is natuurlijk ideaal en mag dan ook niet ontbreken in je veranda. Bij een kleine verande raden we aan om een kleine loungeset te kopen. Heb je meer ruimte? Dan is een dining set zeker het overwegen waard. Aan zo’n lounge dining set kan je heerlijk met z’n allen tafelen onder de veranda. Ideaal voor BBQ-liefhebbers. Er zijn veel verschillende soorten loungesets in allerlei vormen en maten. Voor iedere verande is er dus wel een geschikte loungeset te vinden.

Tip 2. Sfeervolle verlichting

Verlichting mag natuurlijk niet ontbreken in je veranda. Bij het kopen van verlichting is het belangrijk om niet alleen naar de functionaliteit te kijken. Je wilt natuurlijk ook dat de verlichte veranda er sfeervol uitziet. Kies daarom altijd voor sfeerverlichting voor een gezellige en romantische look. Een absolute aanrader is een LED prikkabel. Dit is een lichtsnoer met LED lampjes die je gezellig kunt ophangen in de veranda. Deze verlichting zorgt direct voor een knusse sfeer.

Tip 3. Creëer een buitenkeuken

Zeker als je de ruimte hebt is het creëren van een buitenkeuken in de veranda natuurlijk hartstikke gaaf. Het geeft een luxe uitstraling aan je veranda en het is ideaal voor als je vrienden of familie komen eten. Heerlijk buiten koken of barbecueën en samen genieten onder de veranda. Geen regenbui dat jouw tuinfeestje kan verpesten!