Geen categorie

3x cadeautip voor Valentijn

De een haat het, de ander vindt het heerlijk. Valentijn, dag van de liefde. Hoewel het het hele jaar door belangrijk is om op elkaar te letten, is extra aandacht op Valentijnsdag stiekem best leuk. Het belangrijkste op Valentijnsdag is om je partner te laten zien dat je aan hem of haar hebt gedacht. Gelukkig is een duur geschenk daarvoor helemaal niet nodig. Hieronder vind je inspiratie voor een leuk Valentijnsdag cadeau.

Ingelijste foto

Foto’s zeggen vaak meer dan woorden. Een van de mooiste en meest persoonlijke Valentijnsdaggeschenken is een ingelijste foto. Print je favoriete foto op groot formaat, eventueel in zwart-wit, voor in een grote lijst. Denk hierbij aan het formaat 40 x 50 cm. Het is nu erg in de mode om meerdere grote lijsten op een plank of kast te zetten. Persoonlijke foto past perfect bij deze trend. Je kan er ook voor kiezen om 2 grote foto’s te printen die je naast elkaar kan hangen. Wanneer je geen mooie foto kan vinden kan je ook een poster inlijsten van een van jullie favoriete plekken of een plek waar jullie graag nog samen heen willen.

Belgische chocolade

Een vrouw houdt gewoon van chocolade, en gelukkig weten mannen dit. Chocolade bevat een stof die de aanmaak van het geluk hormoon stimuleert, stress onderdrukt en vermindert. Het gaat goed samen met het gevoel dat je krijgt als je verliefd wordt. Hoewel chocolade een cliché kan zijn, is het de kunst om er een beetje speciale chocolade aan te geven. Gust Royal doet elk jaar zijn best om de mooiste Valentijn chocolade te maken. Van knalrode harten tot hartvormige schelpen en chocoladelippen. Ambachtelijke Belgische chocolade kan online besteld worden op gustroyal.be.

De beste herinneringen in een doosje

Als je al een tijdje samen bent, vergeet je soms enkele herinneringen die je samen had. Schrijf daarom je beste herinneringen op kleine briefjes en verzamel ze in een doosje. Veel plezier en vul de pot met prachtige liefdesherinneringen. Wanneer je veel creativiteit hebt, kan je 365 briefjes maken.