Geen categorie

Dit zijn de nailart essentials!

manicure pincet

Je hebt al een pincet in je nagelkit, maar die is essentieel voor de nagelkunst. Je kunt geen kleine bedwelmende juwelen en mini-nagel accessoires toevoegen met je vingers! Ze zijn ook geweldig voor het oppakken en plaatsen van stickers op de nagels.

nail art tape

Voor Franse manicures en geometrische en blokontwerpen kunt u met art tape de look creëren die u wilt en dienovereenkomstig polijsten. Maar u kunt ook stripping tape gebruiken om ontwerpen te maken. Wat dacht u van een feestelijke look voor de feestdagen? Nail art tape is voordelig te verkrijgen bij Urban nails.

dotting tool

Als u kleine puntjes op uw nagels wilt maken of kleine ontwerpen van welke aard dan ook wilt maken, dan heeft u een nagelstift nodig. Met een dotting tool kun je doen wat een dikkere nagellakborstel niet doet. Het neemt ook de stress weg van het feit dat je je hand stevig vast moet houden tijdens het aanbrengen van de nagellak.

duidelijke tip-brush

Je kunt dunne puntpenselen ophalen bij elke schoonheidswinkel, maar als je geen tijd hebt om er te komen, zal een kleine dunne kunstenaarskwast de truc doen. Het zal je helpen om dunne lijnen en ingewikkelde details te creëren die je niet zou kunnen maken met een ander soort gereedschap. Zorg ervoor dat als je klaar bent met het versieren, je het penseel goed schoonmaakt met een beetje nagellakverwijderaar.

glitter nagellak remover pads

Glitter kan een van de meest frustrerende nagelproducten zijn om te verwijderen. Het is kleverig en glanzend en korrelig. Zorg ervoor dat u investeert in getextureerde nagellakverwijderingspads die elke fijngemalen of korreligere glitter in slechts enkele minuten kunnen wegvegen.

matte toplaag

Matte lak is nog steeds een hot fashion statement dus gebruik een matte toplaag om je nagels direct een facelift te geven. Het is een van de gemakkelijkste manieren om eender welke lak, al dan niet glanzend, te transformeren en trendklaar te maken.

nagellakcorrigerende pen

Een polijststift kan fouten en onvolkomenheden uitwissen en uw werk er op zijn best laten uitzien. De precisiepunt van de pen, gevuld met nagellakverwijderaar, kan eventuele fouten langs de zijwanden van de nagels gemakkelijk uitwissen.