Tuin

Als je gespaard hebt, zou je aan deze dingen je geld kunnen uitgeven

Heb je flink wat gespaard in de afgelopen tijd en heb je het gevoel dat het tijd is voor je volgende grote aankoop? Wij geven je wat ideeën voor wat deze volgende aankoop zou kunnen zijn.

 

Koop een nieuwe auto

Dit is eigenlijk wel iedereen’s droom, om een splinternieuwe auto te bezitten. We hoeven denk ik niet uit te leggen waarom. Lekker rijden door heel nederland, of misschien nog wel verder.

 

Ga op reis

Als je niet zoveel waarde hecht aan materiele dingen, is het maken van een grote en bijzondere reis een perfecte kans om herinneringen te maken die kostbaar en onbetaalbaar zijn. Het is misschien tegenwoordig wat moeilijker om te reizen gezien er per land verschillende corona maatregelen gelden, maar er zijn nog steeds mogelijkheden. Welk land droom jij om heen te gaan en met wie?

 

Schaf een zwembad in je achtertuin aan

Als je niet van reizen of vliegen houdt, maar wel van relaxen, dan is een eigen zwembad in je achtertuin misschien wel de beste tussenoptie! Als jij een zwembad koopt voor bij je thuis verzeker je jezelf ervan dat je altijd een frisse duik kunt nemen en op warme dagen in het water kan liggen, bijvoorbeeld op een luchtmatras. Dit is heerlijk omdat het jouw zwembad is en je het dus met niemand anders hoeft te delen. Het bad staat altijd voor je klaar, in de achtertuin. En de kinderen hebben er vast ook geen bezwaar tegen.

 

Geef het aan de ander

Sommige mensen geven niet graag geld uit aan zichzelf en investeren het graag in andere zaken, bijvoorbeeld in andere mensen zoals de kinderen of kleinkinderen. Dit is natuurlijk supermooi en als jij iemand hebt waar je veel van houdt, die nog wel eens een beetje extra kan gebruiken: van geven en delen werd niemand ooit ongelukkig.