Geen categorie

Beroemdheden, ze zijn net als wij

Het dagelijks nieuws is vaak saai, onaangenaam, verdrietig en moeilijk te volgen. Omdat ze zich er vreselijk door voelen, nemen de meeste mensen niet de moeite om het nieuws te volgen of op de hoogte te blijven in tegenstelling tot nieuws over beroemdheden. Nieuws over beroemdheden stelt individuen in staat om aan hun eigen leven te ontsnappen en zich onder te dompelen in het leven van anderen. Nieuws over beroemdheden is grappig, humoristisch en rustgevend, en het geeft mensen een goed gevoel te weten dat beroemdheden net als wij allemaal ups en downs hebben. Huwelijken, scheidingen, psychische problemen, angsten, enzovoort.

Eva Jinek getrouwd?

Af en toe kiezen een paar supersterren ervoor om de schijnwerpers te vermijden en de belangrijkste dag van hun leven voor het publiek verborgen te houden. Eva Jinek en Dexter van der Voorn horen hierbij en zijn in de zomer van 2020 ‘gehuwd’. Eva en Dexter zijn ingetrokken in een nieuw huis in Abcoude. Het officieel papierwerk bevestigde dat het paar gehuwd was. Echter wordt er op een ander officieel document gesproken over ‘een geregistreerd partnerschap’. Het paar leerde elkaar kennen tijdens de productie van De Verenigde Staten van Eva, een documentair reeks over de presidentsverkiezingen waarvan de 42-jarige talkshowpresentator reportages maakte. Pax Valentijn, hun zoon, werd geboren in 2018.

Adele afgevallen

Als je onlangs op internet bent geweest, heb je waarschijnlijk afbeeldingen gezien van de geweldige make-over van Adele. Adele, 33, heeft altijd een prachtige uitstraling gehad. Voordat ze aan haar 13-maanden durende tour begon, begon de Grammy Award-winnende zangeres echter af te vallen. Wat begon als een gezondheid gerelateerd fitnessprogramma om haar te helpen omgaan met de druk van het reizen, ontwikkelde zich tot een opmerkelijke verandering. De 33-jarige ster haalde de krantenkoppen op internet na een gewichtsverlies van bijna 22 kg. Hoewel we allemaal weten dat Adele een extreem streng dieet- en trainingsprogramma volgde, verdient haar trainer ook veel lof.