Tuin

Beste buitenspeelgoed voor de achtertuin

 

Het seizoen van onze nachten en weekenden buiten doorbrengen is begonnen en ik kon niet gelukkiger zijn. Ik ben opgegroeid met eindeloze hoeveelheden tijd buiten in mijn achtertuin tijdens de warmere maanden en ik ben enthousiast voor mijn zoom om hetzelfde te doen. Een van de dingen die ik het leukst vind aan ons huis is de tuin – het is eigenlijk niets bijzonders, maar het is redelijk groot voor het dichtbevolkte gebied waarin we leven, waardoor mijn zoon ruimte heeft om te rennen en te spelen, vooral nu hij groot genoeg is om er echt van te genieten. We proberen ook een redelijke collectie buitenspeelgoed op te bouwen om mee te spelen. Tot nu toe lijken dit de favorieten te zijn.

Ons favoriete buitenspeelgoed

  1. Watertafel: Mijn zoon kreeg er een voor zijn eerste verjaardag en heeft hem sindsdien regelmatig gebruikt. Het lijkt een stuk speelgoed te zijn waar iedereen van kan genieten waar ik van hou. Het enige probleem in deze tijd van het jaar is dat mijn zoon er nat van wordt, dus het vereist over het algemeen een snelle verandering onmiddellijk daarna, zodat hij niet bevriest.
  2. Speelhuis: In mijn dromen zou mijn zoon een ​​speelhuis hebben dat er precies zo uitziet. In werkelijkheid hebben we er een op een lijst gezet nadat we hadden gezien hoeveel plezier hij had in een speelhuis bij een vriend thuis. Hij is niets bijzonders, maar hij HOUDT ervan. Ik schilder het misschien zoals je overal op Pinterest ziet, maar dat zal moeten wachten tot de herfst wanneer het niet intensief wordt gebruikt.
  3. Zandbak: Mijn zoon houdt van zijn gravers en schoppen, dus hebben we ook een kleine zandbak op gezet (die we vulden met erwtengrind in plaats van zand om gevaarlijke chemicaliën te voorkomen die in sommige speelzanden voorkomen).
  4. Tuingereedschap: Vreemd genoeg zijn sommige dingen waar mijn zoon graag mee speelt in de achtertuin onze tuinhulpmiddelen. Als we harken, wil mijn zoon ook harken. Dus we hebben hem een ​​paar kleine tuinwerktuigen opgehaald en hij vindt het heerlijk om te “helpen” met tuinwerk.
  5. Kindertafel en -stoelen: Mijn zoon heeft een set binnen en na verschillende keren naar buiten te hebben gesleept, besloten we dat het tijd was om een ​​buitenset te kopen. Terwijl mijn zoon meestal aan het grote tafeltje zit voor het avondeten, zit hij graag aan zijn tafeltje voor een hapje of om de ‘maaltijden’ die hij maakt in zijn speelhuisje te brengen. Het was ook geweldig om buiten te zitten als we vrienden met kinderen in de tuin hebben. Ik heb ook gespeeld met het idee van een picknicktafel voor kinderen. Misschien volgend jaar.
  6. Hangmat: We hebben toevallig twee bomen die perfect op elkaar staan ​​voor een hangmat, dus hebben we er een paar jaar geleden een gekocht. De hangmat is een grote hit bij mijn zoon en vrijwel elk kind dat ons huis ooit heeft bezocht. Het is een geweldige plek om in de schaduw te lezen of om na het werk / op school te ontspannen en te kletsen. Als je een opstelling in je tuin kunt bedenken, raad ik het ten zeerste aan.