Interieur

Betaalbaar Nederlands Design met Design on Stock meubelen

Design on Stock meubelen staat voor betaalbaar Nederlands Design. Wij hebben liefde voor Design. En deze liefde voor Design hebben wij verwerkt in onze collectie. Een collectie waar wij ontzettend trots op zijn.

 

 Made in Holland

De meubelen die verkocht worden door Design on Stock meubelen zijn compleet van Nederlandse bodem. De meubels worden ontworpen door Nederlands talent. Maar naast dat ze worden ontworpen op Nederlandse bodem, worden ze ook geproduceerd in Nederland op een eigen productielocatie in Waalwijk. Daardoor kunnen wij onze designproducten echt de stempel Made in Holland geven.

 

Alleen maar topdesign

Onze collectie wordt ontwikkeld door topontwerpers van Nederlandse bodem. Dit zijn allemaal al gevestigde ontwerpers en we kunnen dus met recht spreken van topdesign. De ontwerpers waar wij momenteel mee werken zijn; Marike AndewegRoderick VosGerard van den Berg, Studio Tom DisselGijs Papavoine, Edward van Vliet, Frederik Roijé en Studio Foorumi .

 

Kwaliteit tegen een scherpe prijs

Ja, onze designproducten worden ontwikkeld door topdesigners uit het vak, Nederlandse topdesigners. Maar Design on Stock meubelen vindt het ontzettend belangrijk dat design voor iedereen toegankelijk is. Wij leveren designproducten van hoge kwaliteit, maar wel tegen een betaalbare prijs. Wij willen dat het voor iedereen mogelijk is om een stukje design in huis te hebben. Wij willen dat jullie allemaal kunnen genieten van mooi Nederlands Design. Deze betaalbare prijs gaat absoluut niet ten koste van de kwaliteit, want onze meubels worden gemaakt met door ons speciaal geselecteerde stof-en leersoorten om de kwaliteit te kunnen garanderen.

 

Unieke Service

Wij hopen dat je op de website van Design on Stock meubelen gaat kijken. Op zoek naar Nederlands Design voor in jouw huis. Heb je iets gevonden waarvan je denkt dat het mooi zal staan in je huis? Dan hoef je, je ook geen zorgen te maken om lange levertijden. Binnen enkele weken kun je genieten van jouw designmeubel. Daarnaast bieden wij ook nog een unieke service. Staat het designmeubel bij je thuis en is het toch niet helemaal wat je ervan verwacht had, dan krijg je bij ons de kans om je designmeubel te ruilen. Dat is een unieke service die wij bieden. 


Bekijk de collectie Design on Stock op de site van Kok Wooncenter.