Interieur

De diversiteit van PVC ramen en deuren

U bent waarschijnlijk al bekend met PVC-ramen en -deuren. Maar wist u dat het assortiment erg uitgebreid is? Tegenwoordig heeft u keuze uit veel verschillende kleuren PVC ramen en deuren. Houdt u meer van een warme uitstraling in zachte kleuren, of gaat u liever voor een traditionele houtstructuur look? Of allebei?

Dat u maar uit één of twee PVC-kleuren kon kiezen, behoort tot het verleden. Voorheen waren alleen witte of crèmekleurige raamkozijnen beschikbaar, maar tegenwoordig wordt er een grote verscheidenheid aan kleuren aangeboden. Op deze manier kunnen PVC ramen en deuren volledig worden aangepast aan de stijl van uw woning. Dit kan de uitstraling van uw huis sterk beïnvloeden, en tegelijktijdig ook waarde toevoegen. PVC ramen en deuren gaan namelijk ontzettend lang mee, hebben een hoge isolatiewaarde en zijn erg onderhoudsvriendelijk. Veel mensen vinden dit interessant bij het kopen van een huis. PVC ramen en deuren zijn dus niet alleen functioneel, maar ook veelzijdig qua uitstraling. De beschikbare kleuren verschillen per leverancier, dus het is verstandig om te kijken welke opties er zijn. Vermeulen biedt een ruim assortiment aan PVC ramen en deuren. Zie PVC Ramen Oudenaarde voor meer informatie. Vraag vrijblijvend een offerte aan!

Verschillende kleuren

Veel mensen kiezen voor PVC ramen en deuren in standaardkleuren zoals wit, maar de mogelijkheden zijn eindeloos. Wilt u een landelijke stijl? Zoek naar ramen die donkergroen of wijnrood zijn. Houdt u meer van een moderne en elegante stijl? Dan zou donkergrijs of zwart perfect zijn voor uw huis. Kunt u niet kiezen? Laat u dan adviseren door een professional.

Kleur exterieur en interieur

U kunt binnen en buiten voor dezelfde kleur kiezen. Maar wilt u dat de buitenkant van je huis anders is dan de interieurstijl? Dan kunt u twee verschillende kleuren gebruiken. Zo geef u uw woning van buiten een elegante moderne uitstraling en van binnen een warme uitstraling.