Keuken

De lekkerste biologische koffiebonen

Wanneer we een kopje koffie drinken, genieten we hier natuurlijk enorm van. Maar als we weten dat de koffiebonen die we gebruiken biologisch geteeld zijn en goed behandeld, smaakt de koffie nóg beter. Wij hebben een aantal heerlijke, biologische koffiesoorten voor je op een rijtje gezet.

Biologsche koffiebonen

Biologische koffiebonen worden zonder chemische bestrijdingsmiddelen of kunstmest geteeld. Ze groeien volledig op eigen kracht en dat maakt deze koffiebonen zo lekker en speciaal. Doordat de koffiebonen meer in de schaduw groeien, hebben ze langer de tijd om op eigen kracht te groeien en zijn ze minder kwetsbaar. Dit resulteert in kwalitatief goede koffie, waar wij natuurlijk erg blij van worden.

Segafredo Selezione Organica koffiebonen:

Deze biologische koffiebonen hebben een smaaktint van noten, rood fruit en karamel. Deze koffiebonen zijn een unieke biologische melange van Segafredo. Deze biologische koffiebonen zijn afkomstig uit Mexico, Peru en Uganda en hebben een tint van chocolade en een laagje karamel crème.

Café Intención Ecológio koffiebonen:

Deze koffiebonen hebben een medium sterke smaak en zijn 100% biologisch en fairtrade. Deze pure koffie is een kenmerkende Arabica: rond, niet scherp en een zacht bittertje in de smaak. Een heerlijke én eerlijke smaak.

Schirmer Bio Fairtrade Espresso koffiebonen:

Voor een donker gebrande arabica die biologisch én fairtrade is, kies je voor deze koffiebonen. Deze koffiebonen zijn afkomstig van kleinere koffieboeren, welke zorgvuldig en zonder bestrijdingsmiddelen hun plantages bewerken. De stevige smaak van deze koffie is ook een goede basis voor een cappuccino of latte macchiato.