Geen categorie

De meest populaire landen om op vakantie te gaan

Wij Nederlanders gaan bijna allemaal wel minimaal 1x per jaar op vakantie en de meeste natuurlijk in de zomervakantie, maar waar gaan wij nou massaal heen als Nederlanders? In dit artikel geven wij je 5 van de meest populaire landen om de zomervakantie door te brengen.

Kroatië

Ondertussen hoor je van jan en alleman dat ze al een keer Kroatië hebben bezocht. Waarom Kroatië? Kroatië is een land waar je van alles kan doen, zo kun je bijvoorbeeld” zonnen in de mediterrane zon en duiken in de schitterend heldere zee of hiken in de hoge bergen die Kroatië kenmerken. Het kan allemaal en nog voor een redelijke prijs kaart ook!

Nederland

Je hoeft niet per se ver te gaan om te genieten van een mooie vakantie, want ons land biedt genoeg mogelijkheden om een leuke vakantie te hebben.  Zeker de laatste jaren dat we steeds meer een zonnige zomer hebben kan je genieten van een heerlijke zomer vol zon in Nederland. Tips om naartoe te gaan zijn een mooi hotel aan de pier in Scheveningen, een heerlijk weekendje in het zuiden bij Maastricht of juist het verkennen van het mooie noorden zoals in Groningen.

Spanje

Het meest bezochte land ter wereld, het schitterende Spanje. Spanje het land dat zich nooit verveelt omdat er zo ontzettend veel te zien is! Je kunt ervoor kiezen om een stedentrip te doen Barcelona of je vakantie door te brengen aan de Costa er is genoeg te zien! Overigens is Spanje ook het bekendste land waar Nederlanders naar toe emigreren. Een huis kopen in Spanje biedt namelijk veel mogelijkheden of voor de ouderen een plek om de winter door te brengen. De meest bekende plekken om een huis te kopen zijn Benidorm, Calpe of steden aan de Costa del Sol

Italië

Met de schitterende grote steden, het mooie Gardameer en eilanden zoals Sicilië is waarom Italië een drukbezocht land is voor de Nederlandse bezoekers. Met hun schitterende landschappen en de lekkerste keuken ter wereld is het een must om een keer in dit schitterende land jezelf te laten vertoeven.