Keuken

Deze keuken essentials mogen niet ontbreken

Of je nu een nieuwe keuken wilt indelen hebt of je oude vertrouwde keuken een oppepper wilt geven, deze keuken essentials mogen vanaf nu niet meer ontbreken! De perfecte keukenaankopen moeten naast functioneel zijn, ook wat toevoegen aan je huidige interieur.

 1. De perfecte plank

  Ze zijn populairder dan ooit: planken! We zien mooiste borrelplanken en snijplanken voorbij komen. Wil je een houten exemplaar? Of durf jij wel wat verder te gaan met een exemplaar van marmer? Welke variant je ook kiest, het kan je keuken makkelijk aankleden. Zet een mooie plank op het aanrecht tegen de muur omhoog. Zo creëer je een gezellige hoek en springt de plank meteen in het oog.

 2. Mooie serveerschalen

  Heb je een aantal mooie serveerschalen? Bewaar ze dan niet in de kast! Zet ze op je aanrechtblad of op een wandplank. Serveerschalen zijn vaak kleurrijk of prachtig chique afgewerkt. Zonde om deze te verstoppen. Het is ook een makkelijke manier om je keuken meer kleur te geven zonder dat je een verfkwast hoeft op te pakken.

 3. Kruidenrekje

  Een goed gevuld kruidenrekje staat ontzettend sfeervol op je aanrecht. Een kruidenrekje daagt je ook uit om meer verschillende kruiden in huis te halen en daarmee meer kruiden te gebruiken in je gerechten. Vul je kruidenrekje uiteraard met de juiste basics zoals zout, peper, paprikapoeder, knoflookpoeder, nootmuskaat en kaneel, maar vergeet ook zeker geen kurkuma, cayennepeper, basilicum en rozemarijn. Zo is je kruidenrekje gevarieerd opgevuld.

 4. Opgeruimd keukenblad

  Een opgeruimde keuken ziet er naast schoon ook groter uit. Heb jij een kleine keuken? Zet dan niet teveel op je aanrechtblad. Naast dat je zo handige werkruimte mist, word je keuken optisch kleiner. Zorg daarom voor een mooi messenblok en een handig standaard voor je keukentools. Zo kan je toch je keuken leuk aankleden en is meteen alles netjes opgeruimd

Op deze manier krijgt het interieur van jouw keuken een flinke boost! Door kleine aanpassingen lijkt jouw keuken uit een Woonmagazine te komen. Er zijn geen grote veranderingen nodig om een groot resultaat te bereiken.