Interieur

Dit is waar je houten jaloezieën kan gebruiken

Voordat je de nodige raambekleding op maat bestelt, wil jij je goed inlezen over de jaloezieën die je wil. Er zijn veel verschillende soorten en als ze eenmaal op maat gemaakt zijn, is er geen weg meer terug. Houten jaloezieën zijn goed te combineren met veel verschillende woonstijlen en ogen in ieder interieur weer anders. Je kunt het combineren met andere houttinten, zwarte industrieel meubilair of met een strakke moderne woonstijl. In deze blog leggen we uit waar je de houten jaloezieën allemaal kan gebruiken, lees snel verder! 

In de woonkamer 

De houten jaloezieën zijn een sfeervolle toevoeging in ieder interieur. De prachtige natuurlijke uitstraling zorgt voor een warme sfeer in huis. Ze kunnen geweldig staan voor een schuifpui, een erker of een groot raam in de woonkamer. Met de houten jaloezieën bepaal jij op ieder moment van de dag de lichtinval en heb je toch nog een beetje privacy als je aan de keukentafel zit, wel zo fijn!

In kantoor 

In deze gekke tijd is het thuiswerken helemaal uitgevonden. We wonen thuis, we slapen thuis en we werken thuis. Als het dan toch moet, dan kun je maar beter zorgen dat je thuiswerkplek goed op orde hebt. Een goede bureaustoel, bureau en de juiste lichtinval. Met veel online vergaderingen is het belangrijk dat je de lichtinval goed kan bedienen. Dit kun je doen door prachtige houten jaloezieën aan te schaffen. Hiermee kun je de lichtinval zo bedienen zodat je je scherm goed kan zien en je collega’s jou niet overbelicht op hun scherm zien. 

In de slaapkamer 

In de slaapkamer wil je zoveel mogelijk licht kunnen blokkeren als je gaat slapen. Raambekleding die zorgt voor genoeg verduistering en geen licht doorlaat. De houten jaloezieën kunnen ook erg mooi staan in de slaapkamer. Ze zijn in allerlei maten en soorten te bestellen van kleuren tot prachtige houttinten. Kies je voor zwarte gelakte houten jaloezieën? Dan kun je dit mooi combineren met een prachtige zwarte vloerlamp in de slaapkamer. Dit maakt je interieur helemaal af! 

Houten jaloezieën kopen bij Raamdecoratie.com 

Ben je op zoek naar houten jaloezieën in verschillende kleuren en tinten? Dat vind je bij Raamdecoratie.com! Laat je adviseren door één van onze medewerkers en wij maken de jaloezieën voor jou op maat.