Wonen

Dit snoep mag niet ontbreken bij een babyshower!

Ben je bezig met het organiseren van een babyshower voor een vriendin? Dan moet je aan veel dingen denken! Snoep in het thema van een baby mag dan natuurlijk niet ontbreken. Deze snoepjes kun je in leuke schaaltjes op tafel zetten of verpakken in snoepzakjes. Ook kun je het gebruiken om het geslacht te raden. Ben je benieuwd welke soorten snoepjes populair zijn bij een babyshower? Lees dan verder!

Chocola

Chocola is een snoepgoed dat bijna iedereen lekker vindt. Er zijn allerlei soorten vormen chocola die afgewerkt zijn met roze of blauwe spikkels. Denk hierbij aan babyhoofdjes, babyvoetjes of kleine beertjes met roze en blauwe mutsjes. Deze chocolatjes kun je in een mooi schaaltje op tafel zetten voor bij de koffie. Je kunt er ook voor kiezen om iedereen te laten gokken wat het geslacht wordt. Laat dan iedereen een chocolaatje kiezen in de kleur die bij het geslacht hoort.

Pepermuntjes

Pepermuntjes vallen bij iedereen in de smaak. Er zijn pepermuntjes in de vorm van kleine hartjes. Deze hartjes zijn verkrijgbaar in het wit, blauw en roze. Met deze hartjes kun je ook leuke spelletjes spelen, zoals namen gokken. Schrijf allemaal een paar namen op en laat iedereen een roze hartje leggen bij een meisjesnaam en een blauwe bij een jongensnaam. Aan de hand hiervan kun je ontdekken welke naam het meest populair is.

Bestel het snoep online!

Heb je binnenkort een babyshower en wil je graag chocola, pepermuntjes of ander snoepgoed bestellen? Neem dan een kijkje op de website van candyonline en ontdek het ruime aanbod aan thema snoep. Hier vind je niet alleen pepermuntjes en chocola, maar ook spekjes en Tum Tum in de kleuren roze en blauw. Heb je vragen over een snoepsoort of wil je meer informatie? Neem dan contact op en laat je adviseren over de mogelijkheden.