Interieur

Dit zijn de salon trends van 2021

Ben je op zoek naar een nieuwe salon? Het mixen van verschillende meubelstijlen is de trend van 2021 en heel goed toe te passen op een salon. Wanneer dit goed uitgevoerd wordt ziet het er stijlvol uit. Door het mixen creëer je echter een moeiteloos een sfeervolle uitstraling. Durf jij het aan om deze trend uit te proberen? Ga dan op zoek naar meubels die elkaar aanvullen maar toch een spannend contrast opleveren. Ga op zoek naar een salon die qua grootte vergelijkbaar is met de bestaande stoelen, maar dan in een totaal ander materiaal of kleur. Zo hoef je niet je hele salon in een keer te vervangen, maar kan je dit stuk voor stuk doen. Ga bijvoorbeeld eerst voor een opvallende sofa. Zo krijgt je huidige salon meteen een flinke upgrade.

Natuurlijke materialen
Vind je het mixen nog wat spannend? Kies van voor natuurlijke kleuren en materialen. Zo weet je zeker dat het altijd prachtig bij elkaar staat. Maak gebruik van hout, linnen, katoen en leer. Door deze materialen te mixen ontstaat er een spannend contrast zonder dat het uit de bocht vliegt. Zo creëer je een klassieke en tijdloze salon, maar toch volgends de trends van nu. Durf je wat meer aan? Ga dan voor een meubelstuk in een opvallende kleur. Zo vallen de natuurlijke materialen nog meer op.

Je kunt ook combineren met verschillende stijlen. Combineer klassieke materialen met strakke lijnen en eenvoudige vormen. Zo creëer je ook een contrast. Vooral wanneer je kiest voor een salon met minimaal design, kan je daarom heen flink experimenteren met kleur. Dit kan door middel van accessoires, maar ook met bijvoorbeeld een nieuwe kleur op de muur. Deze trend is voor iedereen geschikt en is makkelijk aan te passen naar iedereen zijn persoonlijke smaak.