Interieur

Donkere lange winters

Gelukkig hebben we reeds de kortste dag van het jaar gehad, maar het is nog vaak donker wanneer we naar het werk vertrekken en wanneer we terug komen. Na het werk zitten we al snel in de zetel en onze gemoedstoestanden zijn vaak merkbaar minder. Breng licht en comfort in uw huis met de Ilumio raamdecoratie. U hoeft geen extra verlichting of decoratieve verlichting te kopen, maar leuke gordijnen kan dit probleem ook oplossen. Met Ilumio raamdecoratie kunt u natuurlijk warm licht in huis halen.

Inspiratie nodig?

Weet u niet goed welke gordijnen of andere raamdecoratie het beste bij uw ramen past? Je kunt veel geweldige ideeën en inspiratie vinden op Vtwonen. E zijn ook steeds deskundige experts in winkels die u met plezier kunnen helpen en voor u klaar staan. Op voorhand kan u de website al even bekijken om verschillende soorten raamdecoratie te vinden. Je hebt ondare andere een duo en gewone rolgordijnen, jaloezieën, plisségordijnen, vouwgordijnen en de gewone gordijnen. Daarnaast kan u uw keuze uitbreiden door de hoeveelheid licht te kiezen die binnen kan komen en voor welk raamtype u het wilt gebruiken.

Jaloezieën

Net als plissé gordijnen zijn er ook de soortgelijke jaloezieën. Een jaloezie wordt vaak gebruikt in het interieur vanwege zijn veelzijdige, tijdloze en aantrekkelijke uitstraling. Het is erg handig dat je zelf kan bepalen hoeveel licht er binnen komt. Bovendien kunt u de lichthoek bepalen door de lamellen te kantelen. Het leuke aan jaloezieën is dat je drie verschillende soorten materialen hebt. Aluminium jaloezieën zijn een klassieker voor uw interieur en geven de kamer een mooie uitstraling. Houten jaloezieën brengen een natuurlijke, warme en sfeervolle sfeer in huis. Bent u eerder op zoek naar een betaalbare oplossing? Kies dan voor PVC jaloezieën!

Gordijnen

Binnen de gordijnen is er een uitgebreid assortiment aan verduisterende gordijnen, inbetween gordijnen en vitrages. Een vitrage wordt ook wel een glazen gordijn of een transparant gordijn genoemd. Het grote voordeel van vitrages is dat ze zonlicht filteren en uw extra privacy bieden. Vitrages zorgen ervoor dat je wel van binnen naar buiten kan kijken maar niet van buiten naar binnen. Heerlijk dus dat niemand je kan zien!