Geen categorie

Een persoonlijke ketting maken

Geen ketting is zo mooi als een ketting die je zelf gemaakt hebt. Een zelfgemaakte ketting kan je namelijk helemaal aanpassen aan je wensen. Dit zal ongetwijfeld je lievelingsketting worden en je zal die waarschijnlijk elke dag met een trots gevoel dragen. Hier komt bij dat het maken van je eigen ketting een superleuke bezigheid is. Het is wel goed je eerst even in te lezen voordat je een eigen ketting gaat maken. Hieronder staan de benodigdheden om een mooie ketting te halen. Je kan trouwens alles gewoon simpel bestellen bij Betaalbarekralen.nl, een online groothandel in kralen.  

 Rijgmateriaal  

Rijgmateriaal heb je natuurlijk nodig om al je kralen aan te rijgen. Een all time favourite is macramé draad. De mogelijkheden met macramé touw zijn namelijk echt eindeloos. Maak een simpel knoop armbandje, of leef je helemaal uit met bijzondere technieken om de mooiste sierraden te maken. Elastiek rijgdraad is het populaire rijgmateriaal dat simpelweg niet ontbreken kan in je sieradencollectie. Armbanden die geregen zijn op elastiek rijgdraad zijn erg populair omdat je ze eenvoudig aan en af kan doen.  

Een goed slot  

Een sterk, mooi en degelijk slot is na het ruigmateriaalhet allerbelangrijkste bij het maken van sieraden. Daarom heeft Betaalbarekralen.nl een uitgebreide collectie sterke sloten voor sieraden. Ze hebben veel sloten van metaal DQ. Het handige van magneet sloten is dat je gemakkelijk zelf je sieraad om en af kunt doen. De magneet sloten voor sieraden van Betaalbarekralen.nl zijn van een zeer goede Europese kwaliteit. Ook hebben ze diverse soorten karabijn sloten. De karabijn sloten uit de collectie zijn van Designer Quality en zijn verkrijgbaar in diverse maten. Sloten voor strass chains kunnen uitstekend gebruikt worden voor het maken van strass armbanden en deze sloten zijn uiteraard ook gewoon bij Betaalbarekralen.nl te halen.  

Mooie bedels en kralen   

Zonder mooie bedels en kralen is je sieraad niet compleet. In het assortiment van Betaalbarekralen.nl vind je onder andere Miyuki kralen, acryl kralen en natuursteenkralen. Ook de halfedelsteen kralen, houten kralen en de wereldbekende Polaris Elements kralen mogen niet vergeten worden. Een klassieke kraal die tegenwoordig weer erg trendy is is de zoekwaterparel. Ga voor een extra trendy look en combineer de kralen met verschillende kleurrijke kralen, zoals rocailles, letterkralen en facetkralen. Na je urenlang verlekkert te hebben aan allerlei soorten prachtige bedels en kralen is het toch echt tijd om een keuze te gaan maken, want anders komt die ketting er nooit. Als alle benodigdheden binnen zijn kan het rijgwerk beginnen. Maar voordat je daaraan begint moet je er zeker van zijn dat het rijgmateriaal goed aan het slot vast zit. Je zal niet de eerste zijn die kralen van de grond moet rapen na het kleinste rukje.