Tuin Wonen

Een sierlijk maar stevig hekwerk nodig?

Ben je op zoek naar een hekwerk die erg duurzaam is en ook nog eens goed beveiligd? Wij hebben hét hekwerk voor je gevonden. Een dubbelstaafmat hekwerk is een hekwerk die bestaat uit 2 horizontale stalen staven. Tussen de 2 staven bevinden zich de verticale staven die het hekwerk nog sierlijker maken. Zou je graag meer te weten willen komen over een dubbelstaafmat hekwerk? Lees snel verder.

Een hekwerk die overal voor gebruikt kan worden

Een sierlijk hekwerk naast je woning, bedrijfspand, sportveld, appartementencomplex of school? Een dubbelstaafmat hekwerk kan het waarmaken. Momenteel is een dubbelstaaf hekwerk het Nederlandse meest favoriete hekwerk. Je ziet ze tegenwoordig steeds vaker voorbij komen.  Een dubbelstaafmat hekwerk is bestemd tegen elke weersomstandigheden en dat maakt het zo populair. Een dubbelstaafmat is verzinkt met een poedercoat laag om een beschermlaag te creëren. Doordat het hekwerk niet kan roesten, is het ook nog eens erg duurzaam. 

De voordelen van een dubbelstaafmat hekwerk

Ben je al erg enthousiast geworden over een dubbelstaafmat? We hebben al enkele voordelen benoemd, maar speciaal voor jou hebben we alle voordelen onder elkaar gezet. 

  • Geweldige prijs-kwaliteitverhouding.
  • Verkrijgbaar in verschillende uitvoeringen (grijs, groen en zwart coating) en maten.
  • Altijd geleverd als een totaalpakket (incl. staanders, afdekking en bevestigingsmaterialen).
  • Kan op maat gemaakt worden.
  • Gemakkelijk te plaatsen.

Wat kost een dubbelstaafmat hekwerk?

De prijs van een dubbelstaafmat is afhankelijk van de gewenste maat en het aantal meter dat er besteld wordt. Als je kiest voor een compleet dubbelstaafmat hekwerk pakket, kan er rekening gehouden worden met €21,95 euro per strekkende meter. In het compleet pakket kan je verwachten dat er staanders, bevestigingsmaterialen en doppen in zitten. Zo komen er geen extra kosten bij. Zou je graag meer informatie willen over een dubbelstaafmat? Schakel de hulp in van een professional.