Interieur

Get creative voor een kleurrijke lente

De dagen worden langzaam weer langer en daar zitten we natuurlijk allemaal stiekem op te wachten. Langere dagen, kortere nachten, de lente komt eraan! Het is heel logisch dat we in de winter veel meer binnen zijn dan buiten. Maar nu je merkt dat de winter begint op te schieten, is het een goed idee om van de laatste winterweken gebruik te maken en je creativiteit de vrije loop te laten!

In en om het huis

Sluit je ogen en stel je een mooie lentedag voor… Wat zou je het liefste doen op zo’n dag? Fietsen? Wandelen? Tuinieren? Een boek lezen in de tuin? Hou je ogen dicht en vraag je af wat voor creatieve activiteit je zou willen doen. Nieuwe spullen kopen / maken om buiten te kunnen eten aan een vrolijke tafel met mooie gekleurde accessoires? Je kledingkast uitruimen en kijken wat er nog past of wat te klein of te groot is geworden? Kies een activiteit uit waar je je prettig bij voelt en ga aan de slag!

Maak plaats in je huis

Voor je begint, is het handig om plaats te maken voor je nieuwe activiteit. Bewaar de grote buiten projecten voor later; het is nu nog veel te koud om buiten te staan zagen voor een nieuwe tuintafel! Zoek een plekje in huis waar je ongestoord kunt werken en waar je je spullen ook kunt laten liggen zonder dat er iemand over valt. Wat je project ook wordt, het is JOUW project om de laatste winterweken op een ludieke manier door te brengen. 

Een goed begin…

Heb je besloten om al je foto’s op te ruimen in mooie fotoboeken? Zorg dat je alle materialen in huis hebt voor je begint te plakken. Heb je een hele berg sieraden die je wilt uitzoeken, oppoetsen en wellicht wilt aanpassen? Zoek de mooiste sieraden uit en hang die op een sieraden display die je vindt onder de sieraden onderdelen van sieraden groothandel Betaalbarekralen. Kijk vervolgens je andere sieraden of je die kunt hergebruiken. Heb je een favoriete ketting maar je vindt hem eigenlijk te kort? Koop een verlengketting en een paar buigringen om je ketting in een paar seconden aan te passen aan jouw ideale lengte. Wil je zelf je kleding innemen of nieuwe vrolijke tafelkleden maken? Zet je naaimachine zo neer dat je hem niet elke dag hoeft uit te pakken om hem te gebruiken. Laat je creativiteit de vrij loop en ga aan de slag!