Interieur

Het verhaal van Eichholtz

Eichholtz is een designer en producent voor luxe interieurs. Lees hieronder over het gepassioneerde verhaal van Eichholtz. Van hoe het is opgericht tot hoe het is uitgegroeid tot één van de meest bekende interieur designers in de wereld van luxe meubels.  

Theo Eichholtz 

Als gepassioneerd antiekverzamelaar is Theo Eichholtz altijd op zoek naar unieke stukken. Hij snuffelt rond op antiekmarkten en winkels over de hele wereld. Tijdens een reis naar Azië in de jaren negentig was hij zo in de ban van Chinese koloniale meubels dat hij deze begon te importeren. Dit betekende het begin van EichholtzEichholtz is in de loop der jaren uitgegroeid tot een van ’s werelds meest bekende groothandels in luxe designmeubelen, verlichting en accessoires. Veel van de eersteklas meubelstukken zijn moderne interpretaties van betoverend antiek. 

Luxe meubels  

Tegenwoordig is het merk Eichholtz de belichaming van het luxelevenEichholtz streeft ernaar om de interieurindustrie continu te inspireren met een uitgebreide collectie die een groot aantal iconische interieurstijlen samenbrengtDe Grand Showroom is 4.000 m² groot en er staan met trots veel Eichholtz meubels van ongeëvenaarde schoonheid die de hoogste normen op het gebied van design, kwaliteit en duurzaamheid overtreffen. 

Interieur design 

Eichholtz heeft meer dan 10.000 prestigieuze hotels, restaurants, clubs en winkels over de hele wereld ingerichtBij alles wat Eichholtz ontwerpt en ontwikkelt, wordt zorgvuldig rekening gehouden met de menselijke behoeften aan comfort, veiligheid, privacy en esthetische tevredenheid. Of het nu gaat om een residentieel of commercieel project, vanaf het begin van een ontwerp tot de oplevering van het interieur houdt Eichholtz rekening met de persoonlijke wensen. Want als het gaat om het plannen van een nieuw interieur, kunnen de keuzes overweldigend zijn. Eichholtz heeft de kennis, ervaring en middelen om hun klanten te voorzien van passend interieuradvies. Ze zullen waar nodig adviseren over de afwerkingen, armaturen en details die het interieur allemaal bij elkaar brengen. Door deze expertise is het merk Eichholtz uitgegroeid tot één van de bekendste onder de luxe interieur designers.  

Nog niet uitgelezen over interieur? Lees dan zeker nog verder op Blogwonen.nl