Tuin

Hoe kies je jouw toekomstige trampoline uit?

Trampolines worden steeds populairder en zijn niet alleen een genot voor kinderen, maar ook voor ouders die in vorm willen blijven. In dit artikel hebben wij punten opgesteld om u te helpen bij het kiezen van de ideale trampoline op basis van jouw verwachte gebruik en jouw budget.

Allereerst wil je natuurlijk antwoord hebben op de meest gestelde vragen, zoals:

Welke maat trampoline moet ik kiezen?

Wat zijn de verschillende vormen van trampolines?

Wat is de beste trampoline om te kopen en voor welk gebruik?

Met deze vragen word je natuurlijk ook geholpen in de showroom bij etantrampolines.

Zoals gezegd, en het is niet makkelijk om je weg te vinden tussen alle modellen op de markt. De meeste mensen zullen hun aankoopbeslissing baseren op de grootte van hun tuin en het budget dat ze eraan willen toewijzen. We zullen hieronder alle soorten trampolines beschrijven, zodat je de selectiecriteria beter kunt begrijpen en een weloverwogen aankoopbeslissing kunt nemen.

Rechthoekige trampolines

De aanbiedingen van rechthoekige trampolines zijn iets minder vertegenwoordigd dan hun ronde tegenhangers. Ze zijn perfect voor mensen die weinig ruimte hebben in hun tuin. Ze zijn er in verschillende maten en zijn bijzonder geschikt voor krappe ruimtes. Het is een perfect cadeau voor iemand die van gymnastiek houdt. Ze zijn namelijk niet alleen geschikt voor gymnasten, maar ook voor semi-professionals die in een kleine ruimte willen trainen. Rechthoekige modellen zijn duurder dan ronde trampolines. Uiteraard vind je bij Etan ook een ruim aanbod aan ronde trampolines. Afhankelijk van de ruimte in jouw tuin en gewenste vorm, kun je een gerichte keuze maken of je een rechthoekige of een ronde trampoline wilt hebben. Het grote verschil tussen ronde en rechthoekige trampolines, is dat bij ronde trampolines het zwaartepunt precies in het midden ligt. Daardoor wordt je daar ook een beetje naartoe gedwongen als springer.