Geen categorie

Hoe kun je je woning hond bestendig maken?

Als je met huisdieren leeft, vooral honden, realiseer je je misschien dat je huis een grote puinhoop kan worden. Honden zijn nieuwsgierige dieren. Ze kunnen op zoek gaan naar afval en met koorden spelen. Dit kan gevaarlijk voor ze zijn. Ze kunnen geïrriteerd of ziek worden. Als je merkt dat de ogen van je hond ontstoken of rood zijn, moet je ze oogdruppels hond geven. Om je honden veilig en gezond te houden, moet je ze beschermen tegen schadelijke stoffen. Daarom is het aan te raden om elke kamer in huis hondveilig te maken. Hier zijn enkele tips om van je huis een veilige plek te maken voor je huisdier!

De keuken

Om je honden gezond te houden, moet je enkele medicijnen op voorraad hebben, zoals oogdruppels en oordruppels. Er zijn verschillende online winkels zoals Traumapet die deze producten aanbieden. Op deze manier kom je gemakkelijk van een infectie of irritatie af. Op deze manier kunnen je honden heerlijk spelen. Je honden vinden het misschien leuk om de keuken te verkennen. Daarom moet je ervoor zorgen dat de keuken veilig voor ze is. Je moet al het voedsel in containers met gesloten deksel bewaren. Investeer in een prullenbak met pedaalmechanisme. Op deze manier kunnen je honden het niet openen en er een zooitje van maken.

De woonkamer

De woonkamer kan vol staan met voorwerpen die gevaarlijk kunnen zijn voor je honden. Je honden kunnen spelen met elektrische snoeren, geopende ramen en open haarden. Om deze kamer veilig te houden voor huisdieren, moet je alle snoeren loskoppelen. Blokkeer ook de toegang tot de open haard. Houd het raam altijd gesloten als je niet thuis bent. Als je kamerplanten hebt, zorg er dan voor dat ze niet giftig zijn voor honden.

De slaapkamer

De slaapkamer wordt beschouwd als een veilige plek voor honden. Zorg ervoor dat je alle items verwijdert die een verstikkingsgevaar kunnen vormen. Sluit alle kasten en lades zodat je honden er niet mee kunnen spelen. Bewaar sieraden en kleine accessoires buiten bereik. Als laatste mag je geen mottenballen gebruiken. Deze kunnen giftig zijn voor je trouwe viervoeter. Met bovenstaande tips is je woning al een stuk vriendelijker voor honden. Probeer het eens uit!