Interieur Wonen

Housewarming party binnenkort? Dit kan je als cadeau geven

Heb je iemand die op zichzelf gaat wonen en geeft die binnenkort een housewarming party? Dan hebben we in dit artikel en paar leuke tips wat je kan geven als cadeau. Want wat is nou eigenlijk leuk om te geven als mensen een eigen huis hebben? Je kan denken aan een leuk schilderij, kussen voor op de bank, een fotolijstje of gewoon een fles champagne. Deze cadeaus zijn leuk maar niet heel erg origineel. In dit artikel zijn we voor de wat originelere cadeaus gegaan.

Bladcadeau

Ken je die reclame van bladcadeau? Het leukste cadeau om te geven? Misschien wel of misschien niet. Bladcadeau is een tegoedbon voor een magazine naar keuze. Dit cadeau is ideaal om te geven bij een housewarming. Veel mensen hebben in de woonkamer een mandje met magazines of in het toilet. Altijd fijn als er wat lezen valt.

Kortingscodes voor accessoires geven

Kortingscodes geven als cadeau op een housewarming party is misschien wel het meest originele cadeau. Het inrichten van een woning is vaak niet heel goedkoop. Hierdoor doen mensen het vaak in verschillende fases. Door kortingscodes te geven van bekende winkels die woonartikelen verkopen lever je een leuke bijdragen. Kortingscodes bij Shopbuddies.nl zijn geschikt voor verschillende winkels van elektronica tot aan kleding en tuinmeubels.

Gepersonaliseerde cadeaus

Ooit gedacht aan gepersonaliseerde cadeaus? Deze leuke unieke cadeaus worden steeds populairder om te geven. Wat dacht je van een deurmat met een leuke quote of de naam van het stel. Of een snijplank met de datum van de housewarming? Je kan het zo gek maken als je wil. Gepersonaliseerde cadeaus zijn tegenwoordig in alle vormen en maten en zullen zeker een leuk aandenken zijn.

Bordspelletjes

Het laatste cadeau kan gelijk gebruikt worden op de housewarming, namelijk een bordspel. Spelletjes zijn altijd leuk om te hebben maar niet iedereen beschikt er over. Zeker in een nieuw huis hoort gewoon 1 bordspel.