Wonen

Huis in Antwerpen verkopen: 4 tips voor een goede verkoop!

Je huis in Antwerpen verkopen? Dan wil je natuurlijk de hoogst mogelijk prijs ervoor krijgen en ook is meestal een snelle verkoop gewenst. Ondanks de grote vraag naar woningen en appartementen in Antwerpen is het best lastig om je huis te verkopen en komen daar veel dingen bij kijken. 

Om de hoogst mogelijke prijs voor je huis te ontvangen en ook nog eens snel je huis te verkopen kan je het beste een makelaar inschakelen. Voor de verkoop van je huis in de provincie Antwerpen adviseren wij Heylen Vastgoed. Zij weten als geen ander hoe ze je woning succesvol kunnen verkopen.

Tip 1. Reële schatting van je huis

Het bepalen van een reële vraagprijs is erg lastig. Zeker omdat je als bewoners toch bepaalde gevoelens en emoties bij de woning hebt. Het maken van een reële schatting van de vraagprijs voor je huis is dan ook erg lastig. Bij Heylen Vastgoed kan je een gratis schatting van je huis laten maken.

Tip 2. Professionele presentatie

Het is enorm belangrijk om je woning professioneel te presenteren. Zorg ervoor dat potentiële kopers geïnteresseerd raken en graag een bezichtiging komen doen. Om meer geïnteresseerden te krijgen zijn professionele woning foto’s enorm belangrijk.

Tip 3. Zorg voor een opgeruimd huis

Zowel bij het maken van de foto’s als bij bezichtigingen is het enorm belangrijk dat je huis netjes is opgeruimd. Zorg ervoor dat de troep is opgeruimd en verplaats eventueel grote spullen die veel ruimte in beslag nemen. Zo laat je de ruimte groter lijken.

Tip 4. Laat de bezichtigingen over aan de makelaar

Staat je huis in de verkoop? Dan zal je merken dat veel mensen een bezichtiging aanvragen en uiteindelijk meestal geen bod doen. Het inschakelen van een makelaar zorgt ervoor dat je ook de bezichtigingen door hem of haar kunt laten doen. Dit scheelt je enorm veel tijd, daarnaast kan de makelaar ook veel beter een “verkoopgesprek” houden met de potentiële kopers.