Tuin

Ideeën voor een verbouwing

 Is er een deel van de tuin dat aan uw huis grenst waar u eigenlijk niets mee doet? Ideaal voor een verlenging. Je hebt geen idee wat je zou willen om een huis te bouwen. Laat u inspireren door deze blog. 

  

Serre 

De wintertuin is ideaal voor een bijgebouw. Het is een fijne plek om in de tuin maar binnenshuis te zitten. Het bestaat uit een structuur met veel glas. Glazen wanden en glazen dak zorgen ervoor dat het lijkt alsof je in een tuin zit. Maar je bent gewoon bedekt. Dus in de winter kun je zelfs in de tuin zitten. Het voordeel hiervan is dat de bank in de woonkamer niet snel verslijt door alle weersomstandigheden. U kunt er het hele jaar door kussens op laten liggen. Kassenbouwmateriaal is vaak hout, aluminium of PVC. Hout kan rotten en aluminium is vrij duur. Kies daarom altijd voor PVC. Dit kunstmatige materiaal gaat lang mee en is relatief goedkoop. Als u op zoek bent naar bouwen of renoveren in de buurt van Sint-Gillis-Waas, dan heb ik een aanbevolen bedrijf. De Clerck heeft veel PVC Ramen Sint-Gillis-Waas. Hierdoor kunt u tegen een goede prijs een serre bouwen. 

  

Bijkeuken

Misschien is de keuken te klein en daardoor rommelig. Dan is het handig om een bijkeuken te bouwen. Dit is slechts een kleine extra ruimte die op verschillende manieren kan worden gebruikt. De bijkeuken is ideaal voor het opbergen van grote huishoudelijke apparaten zoals vaatwassers, wasmachines en drogers. Tevens kunt u de bijkeuken gebruiken als gang voor de achterdeur, waar u een kapstok en opbergruimte voor uw tassen heeft. De bijkeuken is ook een populaire plek om een grote pantry te plaatsen zodat keukenkasten niet overvol raken. De bijkeuken is dus een zeer functionele toevoeging die uw huis in het algemeen opgeruimder maakt.