Geen categorie

Items die je moet hebben voor je je nagels thuis lakt

Hoewel het altijd heerlijk is om je nagels door professionals met Urban Nails producten te laten behandelen, kun je aarzelen om dat te doen vanwege covid-19. Sommigen van jullie voelen zich misschien aan huis gekluisterd als gevolg van de pandemie. Dit is beslist de nummer één oorzaak van verveling. Gelukkig zijn er veel activiteiten die je kunt doen om deze verveling op te lossen, zoals door thuis creatief aan de slag te gaan met nagelkunst.  De beste nagelproducten koop je bij een goede nagelgroothandel, zoals Alina Hoyo. Het maken van nagelkunst is niet alleen therapeutisch, maar het kan ook je stemming verbeteren als je ziet hoe prachtig gekleurd je nagels zijn. Het internet is de ideale bron om de meest actuele nagel-tips te vinden die je nodig kunt hebben. Op het internet is een onbeperkt aanbod van ideeën te vinden, variërend van inventieve toepassingen voor alledaagse producten tot creatieve hacks om unieke nail art ontwerpen te maken. Behalve dat zijn er ook andere korte videolessen die je door het proces heen loodsen. Gelukkig voor jou is dit artikel een van die informatieve artikelen die je leren hoe je je nagels thuis met minimale inspanning kunt verzorgen.

Koop eerst je nagellak

Je kunt nagellak op het internet kopen als je niet veel nagellak in huis hebt of als je graag wat nieuwe kleuren wilt. Dit is de veiligste manier om aan nagellak te komen tijdens een pandemie. Tegenwoordig zijn praktisch alle cosmeticazaken online aanwezig, hetzij via hun eigen website, hetzij via een e-commerce website. Bekijk eerst de kleurstalen, en pas dan de kleur aan je huidskleur aan. Het is mogelijk de resultaten van de stalen in elke kleur te zien op de officiële websites van verschillende nagellak-merken.

Vergeet niet een basislaag aan te brengen

Misschien heb je je nagellak op een bepaald moment verwijderd en ontdekt dat je nagels gelig zijn geworden. Je moet een basislaag gebruiken voor je je nagellak aanbrengt om deze gele vlek te voorkomen. De basislaag voorkomt dat de nagels in direct contact komen met de kleurstof van de nagellak. Bovendien verlengt de basislaag de levensduur van de nagellak.