Wonen

Items die niet mogen ontbreken in je kinderkamer

Er zijn natuurlijk heel veel leuke gadgets te vinden voor de kinderkamer, maar zoveel plaats heb je niet en je wilt ook niet dat het rommelig wordt. Wat zijn dan nu de items die je echt in je kinderkamer moet hebben? En waar wordt je kleintje zelf ook blij van?

Klamboe of bedhemel

Het geeft de kleine een veilig gevoel, ze kunnen er leuk mee spelen (denk aan verstoppertje) en het ziet er ook nog eens heel erg leuk en sfeervol uit. Een bedhemel maakt van jou kinderkamer het veiligste en gezelligste plekje in huis!

Groeimeter

Ook een item dat niet mag ontbreken in de kinderkamer is een groeimeter. Je ziet het tegenwoordig al veel voorbij komen op social media. Foto’s van baby’s met groeimeters. Maar een groeimeter is ook heel erg leuk als de spruit wat groter wordt en zelf z’n lengte kan bijhouden. Koop bijvoorbeeld een gepersonaliseerde groeimeter met naam of geboortedatum.

Muurstickers

Muurstickers kunnen heel erg leuk zijn en je kunt ze  er ook weer gemakkelijk vanaf halen. Kies bijvoorbeeld voor leuke dieren muurstickers of muurstickers van cartoons. Houd de kleur van de muren neutraal zodat je altijd met de stickers kunt variëren.

Opbergboxen

Soms kan het erg rommelig worden met al dat speelgoed. Zorg daarom voor een leuke opberg box die je tegelijkertijd als tafeltje of bankje kunt gebruiken.

Planten

Je maakt de kinderkamer helemaal af met mooie planten. Een beetje groen staat overal mooi en brengt je kinderkamer helemaal tot leven!