Interieur

Je huis opfleuren met kleine details.

Misschien heb je onlangs verhuisd en is de kamer nog niet helemaal af. Je moet dan zelf invulling geven aan de rest van de kamer(s). Makkelijk? Nou nee, niet bepaald. Het kan een enorme klus zijn om een kamer in te richten. Vooral als je niet weet wat je wilt. Natuurlijk hoef je niet per se verhuizen om je kamer in te richten. Je kunt ook simpelweg een keer toe zijn aan iets nieuws. Hoe dan ook: het kan lastig zijn om een begin te maken met het opnieuw inrichten van het interieur. Hoe ga je te werk als er zoveel verschillende stijlen zijn en als je van alles wat leuk vindt? In dit artikel deel ik enkele tips met je, zodat jij op een makkelijke manier je huis een metamorfose kunt geven. Je kunt al veel zelf doen om een andere draai te geven aan je interieur. Je kunt klein beginnen: koop een design vaas of een klein tafeltje. De kleine dingen zullen het verschil al maken. Benieuwd naar de andere tips? Lees dan snel verder.

Fleur je bank op

Wie heeft je gezegd dat je per se een nieuwe bank aan moet schaffen? Je kunt namelijk ook op een simpele manier je bank opfleuren. Dat bespaart je dus kosten! Kijk bijvoorbeeld eens voor leuke sierkussentjes voor op de bank of een kleedje. Dat zal al direct anders staan. Een bijkomend voordeel hierbij is dat je gewoon je huidige kussens kunt gebruiken als je een nieuwe kussensloop koopt.

Gordijnen

Misschien sta je er niet zo 1, 2, 3 bij stil, maar gordijnen spelen een belangrijke rol als het gaat om de inrichting van je interieur. Je kunt ervoor kiezen om een neutraal gordijn te kopen, maar je kunt ook eens gaan voor een felle kleur. Zo zorg jij er in een oogwenk voor dat je gordijn een echte eyecatcher in huis is.