Interieur

Je woonkamer decoreren; hoe doe je dat?

Veel mensen vinden het lastig om hun woonkamer op een leuke manier te decoreren. Ze kijken al 10 jaar tegen dezelfde muur aan en zitten al enige jaren op dezelfde ‘saaie’ bank. Hun kamer kan dus wel een make-over gebruiken. Veel mensen denken dat zo’n ingreep enorm veel geld kost, dit is echter niet altijd het geval. In dit artikel geven we een aantal tips van hoe jij je kamer kan decoreren op een goedkope manier.

Maak gebruik van raamfolie

Veel mensen kennen raamfolie niet, terwijl het wel een eenvoudige manier is om de kamer te decoreren. Raamfolie is een dunnen folie die je plaatst op een raam . Niet alleen kan dit dienen als isolatie, maar je kan het ook heel mooi maken. Zo kan je ervoor kiezen om op de voordeur raamfolie te plakken om aan de mensen te laten zien wie er woonachtig is op je adres. Bij Muursticker4sale kan je zelfs je eigen ontwerp raamfolie maken. Zo kan je het zo gek maken als je het zelf wil. Denk bijvoorbeeld aan een familiewapen of het logo van de plaatselijke voetbalvereniging.

Nieuwe kussens kopen

Ook het kopen van nieuwe kussens kan al een heel ander gezicht geven aan je woonkamer. Zo geef je de bank een andere kleur en hiermee verander je de sfeer. Deze kussens hoeven ook helemaal niet zo duur te zijn. De Zweedse meubelgigant heeft bijvoorbeeld voor enkele euro’s al kussens met een leuke print.
Zo kan je met simpele ingrepen als het aanschaffen van raamfolie of het kopen van kussens je woonkamer op een leuke manier decoreren. Je bent slechts tientallen euro’s kwijt en kan weer zonder je te ergeren aan je woning op de bank zitten. Bezoek de website van Muursticker4sale voor het kopen van kwalitatieve raamfolie.