Tuin

Jouw achtertuin ombouwen tot kinderspeeltuin doe je zo

Nu jouw kinderen waarschijnlijk vaker thuis zijn en de vakantieplannen nog onzeker lijken geven wij jou graag wat leuke tips die jij kunt gebruiken om jouw eigen achtertuin om te toveren tot de coolste kinderspeeltuin uit de buurt. Met het coolste speelgoed in de achtertuin tover je een grote glimlach op het gezicht van ieder kind.

Hang een grote nestschommel aan de boom of het speeltoestel

Schommelen is een van de leukste dingen voor kinderen om te doen. Vanaf hele jonge leeftijd tot tieners vermaken zich kosteloos op een schommel en genieten van het gewichtsloze gevoel. Een grote nestschommel is de perfecte schommel die jij kunt ophangen in de tuin. De nestschommels van Vikingchoice zijn eenvoudig te monteren aan een uitstekende boomtak of aan een draagbalk van een speeltoestel. Verkrijgbaar in verschillende kleuren, diameters en draagvermogens vind jij altijd de meest geschikt voor jouw tuin.

Wie springt er het aller hoogst?

Een ander super cool speeltoestel om in de tuin te hebben is een eigen trampoline. Trampolines geschikt voor buiten in de tuin zijn verkrijgbaar in diameters vanaf 140 cm tot wel 450 cm. Kies altijd voor een trampoline die voorzien is van een eigen veiligheidsnet en stevige trampolinerand. Kies je voor een trampoline met een diameter van 366 cm of groter, dan kun je beter ook een passende trap erbij kopen. Deze trampolines staan tot wel 70 cm hoogte vanaf de grond.

Speelgoed waar je met het hele gezin van kan genieten

Niet alleen kinderen, maar ook tieners en volwassenen houden van ontspanning en vermaak. Was is er nou beter dan om een heerlijke duik in je eigen zwembad te nemen tijdens een hete warme zomerdag. De beste zwembaden geschikt voor een zomerseizoen in de tuin zijn opblaas en opzetzwembaden met een eigen pomp en filtersysteem. Verkrijgbaar in diameters tot wel 550 cm met een inhoud van meer dan 15.000 liter bouw jij jouw eigen volwaardige zwembad voor een fractie van de prijs.