Wonen

Klusjes in huis zijn makkelijker met gereedschap

Iedereen kent het wel, de klusjes bijhouden in huis. Het zijn vaak niet de leukste dingen om te doen, maar wel noodzakelijk. Ook zul je af en toe weer een schroefje meer of minder bij moeten boren. Wat voor klus het ook is, met behulp van het juiste gereedschap zullen klusjes een stuk makkelijker worden. Een echte mannen obsessie is vaak de gereedschapskist. Het kan ook zeker een vrouwen obsessie zijn. Er zijn veel soorten die je werk aangenamer maken. Hieronder lees je meer over handige klusjes tools!

Gereedschap voor elke klus! 

Het maakt niet uit wat voor klus je in huis, bij de buren of familie moet uitvoeren. Voor elke klus is er een passend hulpmiddel. Gereedschap maken klussen een stuk aangenamer. Niet alleen omdat het boren van een gat met een accu boormachine veel sneller gaat als met de hand. Maar ook omdat het behoorlijk wat pijn en blessures kan voorkomen. Een accu boormachine is los van elektriciteit. Door de accu kun je op elke plek te werk gaan zonder dat er een stopcontact in de buurt moet zijn.

Accu gereedschap

Naast een accu boormachine heb je nog veel meer soorten gereedschap die op accu werken. Gereedschap dat op accu werkt is vaak handig als je ergens te werk moet gaan waar nog geen stroom is. Zo zijn er ook nat- en droogstofzuigers die je zonder stopcontact kunt gebruiken.

 

Het gebruiken van een schroevendraaier erg belastend voor de pols. Dit kun je volhouden voor misschien 4 schroeven, maar zeker niet meer. Wanneer je meer dan 4 schroeven moet draaien kun je het best gebruik maken van de accu schroevendraaier. Zo ben je veel sneller en heb je geen last van je pols na deze klus. 

 

Net als voor schroeven heb je ook een accu slagmoersleutel. Dit gereedschap wordt vooral veel gebruikt in garages. Je kunt de moersleutels van de wielen afdraaien door de kop erop te zetten en de knop ingedrukt te houden. Op die manier kun je snel en makkelijk de wielen verwisselen. Eigenlijk een niet te missen gereedschap voor in de auto als je een keer pech hebt.

 

Ben je een echte bouwvakker en ben je het zat hout te zagen met een handzaag? Dan is de accu handzaag een echte 1ekeus aanrader. De accu handzaag doet het zware werk voor je en je hebt binnen no-time een plank in tweeën. Accu gereedschap zal kortom het werk verlichten en versnellen!