Badkamer Interieur Wonen

Laat een badkamermeubel samenstellen dat perfect bij je past

Er zijn honderden verschillende badkamermeubels beschikbaar. Soms kan het lastig zijn om de juiste afmetingen en stijl te vinden in de gewenste prijscategorie. Veel badkamers hebben niet veel ruimte over, daarom is het belangrijk dat je aankoop goed past want anders gaat het meubel op den duur storen. Je kunt zelf een badkamermeubel samenstellen. Dat geeft je de mogelijkheid om de grootte, stijl en kleur af te stemmen op jouw voorkeuren. Op die manier krijg je precies wat je wilt voor je investering, zonder daarvoor veel moeite te hoeven doen.

Klinkt goed, maar hoe werkt het?

Bij bathroommanufactory.com hebben ze besloten dat het allemaal veel makkelijker kan. Zij maken luxe badkamermeubels voor een zachte prijs. De productiehal staat in Brussel en het concept is jarenlang getest en goedgekeurd. Op hun website vind je een handige configurator waarmee je zelf een badkamermeubel kunt samenstellen. Zij zetten je bestelling vervolgens in elkaar voor ze het in zijn geheel naar je opsturen. Om je nieuwe aanwinst te installeren hoef je dus enkel vier gaatjes in de muur te maken en de onderdelen met schroeven te bevestigen. Je kunt ook extra betalen voor hulp bij het installeren.

De opties die het concept aantrekkelijk maken

De badkamermeubels die je kunt samenstellen op bathroommanufactory.com bieden een aantal verschillende opties. Ten eerste kun je zelf de breedte kiezen: 70 cm is zeer geschikt voor kleine badkamers, met een meubel van 90 cm heb je al veel meer opbergruimte en een meubel van 120 cm biedt genoeg ruimte voor de hele familie. Daarna kies je het model: TWO+ is een extra luxe uitvoering, TWO zit in het midden en ONE is het meest simpel en goedkoop. Je kunt kiezen uit de kleuren tijdloos wit, licht eiken, eiken of donker eiken.

Bepaal de extra’s

Nadat je de basis van je badkamermeubel hebt samengesteld kun je extra’s toevoegen. Het is bijvoorbeeld mogelijk om extra opbergruimte te creëren in een kast achter de spiegel. Je kunt ook ledverlichting toevoegen of speciale grepen voor de deuren van je kast. Voor extra stijl kun je de standaard kunstmarmeren wastafel vervangen door een porseleinen uitvoering.