Slaapkamer

Leuke ideeën om jouw studentenkamer in te richten

Eindelijk ga je op kamers en heb jij jouw studentenkamer gevonden. Het is lekker dichtbij jouw school of universiteit en ook nog eens een paar keer koprollen naar het centrum van de stad. Perfect plekje voor jou, maar nu moet je wel nog even je kamer gaan inrichten, want het is toch best fijn om op een bed te slapen, vind je niet?

Wat is een hoogslaper?

Je hebt een hele goede locatie, maar je hebt niet de grootste kamer die je kon vinden. Maakt niet uit, het gaat erom dat je van die kamer jouw eigen plekje maakt dus hoe ga je een fijn bed in je kamer krijgen én nog ruimte over houden? Wat denk je van een leuke hoogslaper? Jouw bed schuift een wat centimeters omhoog, waardoor je veel ruimte overhoudt voor andere spullen. Je zou bijvoorbeeld kunnen gaan voor een hoogslaper met bureau! Je bureau en bed zijn dan een geheel en ook mooi in dezelfde stijl. Ideaal toch?

Nog genoeg ruimte

Je kan kiezen voor een tweepersoonsbed waardoor je eigenlijk bijna geen ruimte meer over houdt voor een bureau. Dan moet je wel elke keer naar jouw school of bibliotheek gaan om daar te studeren. Het is maar net wat jij wilt en wat jij fijn vindt. Toch kiezen veel studenten ervoor om thuis te studeren en dat zou heel goed uit komen met een hoogslaper met bureau. Dan kan je altijd nog op de bank zitten wanneer je klaar bent, want die past er nu wel in.

Hoogslaper met kast en bureau

Je weet dat je een hoogslaper wilt, maar jouw kamer is toch behoorlijk klein en wilt zoveel mogelijk ruimte besparen voor die bank die je zo graag in je kamer wilt hebben? Waarom kijk je dan niet voor een hoogslaper met kast en bureau? Hierdoor bespaar je nog meer ruimte en heb je drie belangrijke meubels in dezelfde stijl die jij graag wilt. Hoe handig is dat?