Badkamer Interieur

Leuke stijlen voor je badkamer

Je bent misschien wel op de hoogte van de verschillende woon- en tuinstijlen. Denk aan modern, Scandinavisch, etc. Maar voor de badkamer zijn er ook veel verschillende stijlen en veel mensen zijn hier niet van op de hoogte. Dit is zonde, want de badkamer kan een stuk mooier worden als je een stijl gebruikt die echt bij jou past. Wij hebben daarom de leukste badkamerstijlen voor jou op een rijtje gezet, kijk je mee?

Back to nature

De natuur en duurzaam leven is een trend waar je niet om heen kan. Ook in de badkamer is dit volledig aangeslagen. Natuurlijke elementen gaan de rust en benadrukken en zorgen voor extra sfeer. De basiskleur zoals wit, grijs of zand worden steeds populairder, gecombineerd met groene elementen en accessoires. Ook natuurlijke producten zoals hout en steen passen goed bij een natuurlijke badkamer.

Black & white

Als je van rust en simpelheid houd moet je gaan voor black & white. Deze combinatie is een echte klassieker, maar dat heeft een reden. Het werkt namelijk altijd. Het is makkelijk en ziet er goed uit wat ideaal is als je niet teveel tijd wilt besteden aan het ontwerpen en verbouwen van je badkamer. Zorg er wel voor dat de kleuren op een juiste manier worden afgewisseld. Ga dus niet voor een witte muur en een helemaal zwarte vloer. Dit steekt veel te veel af.

De luxe badkamer

Als je een ruim budget hebt en je zelf graag wilt verwennen, dan is een luxe badkamer echt iets voor jou. Je creëert dit effect door donkere kleuren, natuurlijke materialen en gouden details te maken. En uiteraard een mooi bad en een heerlijke regendouche. Zo lijkt jouw badkamer net een luxe spa! En dit is heerlijk als je thuis komt na een lange dag werken.

Als je een wat minder groot budget hebt, maar de badkamer toch luxe wilt laten lijken kan je dit makkelijk doen door wat vazen en kaarsen neer te zetten in de badkamer. Dit gecombineerd met de donkere kleuren en natuurlijke (kan ook nep zijn) materialen en je badkamer ziet er gelijk een stuk luxueuzer uit.