Tuin Wonen

Meer ruimte met deze tuin upgrades!

Al een tijdje behoefte aan meer ruimte in huis, maar geen idee hoe? Vind je een aanbouw te duur of wil je niet zoveel ruimte in de tuin missen? Dit is een erg lastig dilemma wat erg makkelijk op te lossen is met de volgende tuin upgrades.

Multifunctionele overkapping

Met een goede multifunctionele overkapping creëer je gemakkelijk meer ruimte binnen zonder ruimte in de tuin op te geven. Een overkapping is sowieso een must in elke tuin, want wanneer de zon eenmaal begint te schijnen kan dit erg hard gaan. Dan wil je graag een fijne schaduwplek hebben in je tuin. Of om droog te kunnen zitten op een regenachtige dag. Maak van de overkapping meteen extra binnen ruimte door te kiezen voor een glazen overkapping met glazen schuifdeuren. Doordat alles van glas is wordt er geen licht tegengehouden voor de bestaande woning. Doordat de deuren volledig open kunnen behoud je de buitenruimte, maar door alles te sluiten heb je er een extra kamer bij voor binnen. De mogelijkheden om deze kamer in te richten zijn eindeloos. Zet er een lekkere buitenbank om de ruimte als extra zitkamer en serre te gebruiken of zet er een eettafel als tuin set, eetkamer en werkplek in een.

Carport

Het plaatsen van een carport kan ook extra ruimte opleveren. Vooral als je een garage hebt die je normaal gesproken gebruikt voor het stallen van je auto. Door een carport te plaatsen creëer je eenvoudig een andere plek om de auto veilig neer te zetten en kun je de garage gebruiken als binnenruimte. Of dit nu een slaapkamer is voor een tiener of je persoonlijke home gym of klusruimte. De garage is op deze manier helemaal vrij voor andere bezigheden. Daarnaast biedt een carport een plek voor de auto waar de auto droog en schoon blijft en waar je zelf ook droog in en uit kunt stappen.