Badkamer Duurzaam Keuken Slaapkamer Wonen

Ontdek de luxe van stalen deuren met glas!

Wil je een stijlvol element toevoegen aan jouw huis? Dan wordt het tijd om je te verdiepen in het plaatsen van stalen deuren met glas. Deze deuren zijn vandaag de dag immens populair. Niet alleen omdat ze erg veel licht doorlaten, maar ook omdat ze luxe en klasse uitstralen. Een stalen deur met glas staat daarom garant voor veel bewondering! Niet voor niks natuurlijk dat zoveel mensen vandaag de dag op zoek zijn naar glazen, stalen deuren. 

Wat maken stalen deuren met glas zo mooi? 

Een stalen deur met glas is een blikvanger voor ieder huis. Stalen deuren met glas zijn bovendien kwalitatief heel sterk en gaan erg lang mee. Ook geven stalen deuren met glas een moderne, frisse uitstraling, waarbij huizen optisch groter lijken. Dit komt door de lichtinval van de glazen deuren. 

Door de uitstekende lichtinval heb je ook gelijk minder ‘bovenlichten’ meer nodig. Dit zijn lichten die gebruikt worden boven deuren die geen/weinig licht doorlaten. Hiermee wordt vaak geprobeerd om licht over te laten lopen van de ene naar de andere ruimte. Echt mooi is het vaak niet. 

De meeste mensen geven daarom de voorkeur aan grote raampartijen met natuurlijk licht. Stalen deuren met glas zijn hier ideaal voor en veel mensen kiezen daarom ook een stalen deur met glas, zoals bijvoorbeeld een taatsdeur, buitendeur of scharnierdeur. Bij Steellife in Nunspeet staan ze klaar om je te voorzien van advies. Zij kijken graag mee welke stalen deur passend is voor jouw situatie.  

Kwaliteit stalen deuren met glas 

Loop je ergens naar binnen en zie je stalen deuren met glas? Dan zorgt dit gelijk voor een bepaalde look & feel. Stalen deuren met glas staan namelijk bekend om haar goede kwaliteit en lange levensduur. Helemaal als je ze op maat laat maken door een specialist. Je kan ze dan ontwerpen naar jouw wens. Zo kun je bijvoorbeeld kiezen voor stalen deuren met getint glas. 

Wij raden het af om zelf aan de slag te gaan met het plaatsen van de stalen deuren, tenzij je er echt verstand van hebt. Er moet namelijk erg veel opgemeten worden, waardoor de kans groot is dat er iets fout gaat. Besteed het opmeten en plaatsen van de stalen deuren daarom altijd uit aan een expert. Zo weet je zeker dat jij kwaliteit in huis haalt. 

Schuifdeuren voor kleine ruimtes 

We hadden het al kort over taatsdeuren, buitendeuren en scharnierdeuren, maar tegenwoordig is de vraag naar schuifdeuren met glas ook enorm. Deze vraag komt onder andere van mensen met een klein huis, of van mensen met een appartement. Dit omdat schuifdeuren met glas ontzettend veel ruimte besparen. Stalen schuifdeuren kunnen dus in heel veel verschillende situaties geplaatst worden. Voor kantoren zou je eventueel ook nog kunnen kijken naar kantoorwanden, of schuifwanden.