Slaapkamer Wonen

Op zoek naar een nieuwe woonkamer? Denk aan behangen!

Na verloop van tijd raakt de mens uitgekeken op dingen. Dit geldt voor spelletjes, kleding maar ook zeker voor de leefruimte waar we ons in begeven. De woonkamer is een van de ruimtes waar we de meeste tijd in spenderen en het is dan ook niet zo gek dat we eens in de zoveel tijd de uitstraling van de woonkamer willen veranderen. Een leuke manier om de woonkamer een compleet nieuwe look and feel te geven is door deze opnieuw te behangen. Toch verliest behang al jaren populariteit ten opzichte van verf. Omdat het behangen zelf al jaren in populariteit verliest, maar dit nog wel tal van mogelijkheden biedt, vertellen we je in deze blog waarom ook jij behang moet overwegen!

Oneindige mogelijkheden

Doordat behang geprint wordt zijn de mogelijkheden werkelijk waar oneindig. Je kunt namelijk het behang volledig naar wens maken. Zo kun je ieder patroon, iedere kleur of zelfs een structuur op/in het behang laten drukken. Hierdoor heeft het behang een ontzettend persoonlijke uitstraling en kan het zelfs zo zijn dat er niemand anders op deze wereld is die hetzelfde behang heeft hangen! Als je hier 100% zeker van wilt zijn, kies dan voor fotobehang. Door te kiezen voor een eigen foto op fotobehang weet je zeker dat jij de enige bent die dit behang heeft. Dit geeft de woonkamer niet alleen een mooie, maar bovenal unieke uitstraling! Als hier je dus naar op zoek bent, dan is behang jouw beste optie.

Oefening baart kunst

Veel Nederlanders zijn bang om te behangen omdat dit een lastige klus kan zijn. Dit klopt ook zeker. Iemand die voor het eerst een behang aanbrengt doet dit over het algemeen niet in één keer goed. Toch is het behangen minder moeilijk dan het lijkt. Het belangrijkste hierin is oefenen. Wanneer je één à twee keer een behang hebt aangebracht zul je al merken dat het stukken beter gaat. Stel je hebt een mooi en relatief duur Jungle Behang gekocht en je weet niet hoe je moet behangen, dan raden we je aan om eerst een paar vierkante meter te oefenen met een goedkope basisprint. Als er dan iets fout gaat, dan is de schade niet zo groot. Zo kun je gemakkelijk en tegen een gereduceerd tarief oefenen met behangen tot je het onder de knie hebt!