Duurzaam

Plastic zakken

Ze zijn duurzaam en toch lichtgewicht, herbruikbaar en flexibel. Omdat polyzakken structureel eenvoudig te maken zijn, kan het ontwerp volledig worden aangepast maar toch kosteneffectief blijven. Afhankelijk van de constructie is kunststofrecycling ook mogelijk met polybags. De meeste polyzakken zijn gemaakt met beveiligingsfuncties, tape bevestigingen, ophanggaten en draaggrepen om ervoor te zorgen dat de producten goed vastzitten en visueel aantrekkelijk zijn voor de klant. Een polybag, ook wel bekend als een buidel of een plastic zak, is vervaardigd uit flexibel, dun plastic film weefsel. Het is een van de meest voorkomende soorten verpakkingen en kan een breed scala aan producten bevatten, waaronder voedsel, bloemen, afval, chemicaliën, tijdschriften, enzovoort.

Met folie verzegelde zakken

Met folie verzegelde zakken zijn meestal te zien in de meeste koffie- en thee verpakkingen verpakt in bedrukte dozen op maat, Waarom? Het houdt de producten compact om de smaak te behouden, beschermt het tegen het binnendringen van bacteriën en helpt de houdbaarheid te verlengen. Naast voedsel worden in folie gesealde zakken ook gebruikt voor het verpakken van beddengoed en kleding producten. Het proces omvat het verwijderen van de zuurstof uit de zak om de stof strak en stevig te houden om de groei van schimmels en andere bacteriën te voorkomen. Noten, ontbijtgranen, gerookte vis, kaas en vleeswaren worden ook verpakt in folie verzegelde zakken om bederf te voorkomen.

Wat een geweldig gevoel

Herinner je je het gevoel nog toen je je eerste iPhone oppakte? De plastic verzegeling eraf halen en de strakke witte doos voelen? Door de doos voor de allereerste keer aan te raken, voelde je al het belang, de kwaliteit en het belang van dit apparaat. Dit is geen toeval! Apple heeft minutieus een strategie uitgestippeld hoe ze hun product gingen verpakken om af te stemmen op hun branding om eersteklas productinnovatie en consumentenervaring te bieden! Bedrijven als Superdoos helpen om dit proces te versoepelen.