Interieur

Schapenvachten van eigen schapen bij Cathy

Koop schapenvachten van schapenvacht24.nl. Wij staan op de markt met vlees en vleeswaren. Wij slachten zelf en sparen de mooiste schapenvachten op. Na het slachten gaan alle vachten in het zout. Na een paar weken worden ze vervaardigd tot een grandioos product.

Het verhaal van een schapenvacht

Elk schapenvacht heeft zijn eigen verhaal. Wij verkopen onze vachten niet via een webshop. Schapenvachten moet u zien, ruiken, voelen en beleven. Alle schapenvachten hebben een eigen verhaal. Welk verhaal past bij u. Kom zoeken in onze mooie voorraad schapenvachten in de schapenschuur te Elst (U) of op de markt.

Vers vlees en schapenvachten sinds 1983

Sinds 1983 verkopen wij vers vlees op de markt. Vanaf 2010 sparen wij ook de vachten op. Maandelijks worden de mooiste vachten geprepareerd voor onze klanten. Schapenvachten zijn te koop vanaf 90 cm tot 145 cm in alle kleuren.

Welke schapenrassen hebben jullie?

De volgende schapenrassen hebben wij in het assortiment.

  • Texelaar schapen
  • Kempische schapen
  • Heidenschaap
  • Jacobsschaap
  • Toscaanse schapen
  • Moeflon schapen

Bovenstaande schapenrassen zijn prima vleesschapen en zeer geschikt voor mooie dikke schapenvachten. Onze schapen lopen vrij rond in Lith aan de Maas. Altijd voldoende voorraad vers vlees en vachten.

Schapenvachten kopen op de markt

Koop schapenvachten op de markt. Dinsdag in Veenendaal, Woensdag Wageningen, Donderdag Rhenen, Vrijdag Bennekom tot 12.00 uur. Op zaterdag markt Wageningen tot 16.00 uur. Mooi assortiment schapenvachten, ruime keuze uit maten en kleuren.

Welkom schapenschuur Elst Rhenen

Ook welkom op afspraak, bel Cathy 06-45754325. Schoolweg 82, 3921CG Elst(U) Gemeente Rhenen. De grootste voorraad schapenvachten hebben wij in onze schapenschuur. Een selectie daarvan nemen wij mee naar de markten.

Onderhoud schapenvachten

Schitterende schapenvachten kopen bij Cathy die u ook makkelijk kan onderhouden. Schapenvachten mag u wekelijks buiten luchten. Niet in de wasmachine. Kammen met een grove hondenborstel is voldoende om ze weer schitterend te laten uitzien.

Koop schapenvachten bij Cathy van schapenvacht24.nl vanaf € 60,- per schapenvacht. U bent van harte welkom na telefonische afspraak.