Slaapkamer

Seksspeeltjes die je niet mag missen

Benieuwd naar de nieuwste seksspeeltjes? In 2021 zal innovatie overal zijn, ook in de seksindustrie. In deze blog loods ik je door de nieuwste sekstechnologieën van 2021 en zorg ik ervoor dat je in een handomdraai de hoogste climax bereikt.

 

lange afstand

Door de wereld te digitaliseren wordt het makkelijker om op afstand relaties aan te gaan. Om een ​​relatie pittig te houden, is het altijd belangrijk om elkaar seksueel te blijven verrassen. Nu kennen we natuurlijk allemaal welbekende mogelijkheden zoals sex sms’en of stiekem de hele dag door sexy foto’s sturen om je partner te verrassen. Maar in 2021 komt er een nieuwe manier om elkaar op afstand in de watten te leggen: seksspeeltjes op afstand. Stel je een vibrator voor die op afstand bestuurbaar is, of een eitje dat in de vagina wordt geplaatst, waarna de vibraties op afstand geactiveerd kunnen worden. Dus je wilt dat je langeafstandsrelatie leuk is? Bestel dan vandaag nog de op afstand bedienbare vibrator om je geliefde in de watten te leggen.

 

Anale vibrator

Ja, je hoort het goed, anale vibrator! Anale seks is in de loop der jaren steeds populairder geworden, en niet alleen onder homomannen. Veel heterokoppels willen anno 2021 ook veel anale seks proberen. Het kan echter erg verslavend zijn en velen willen een idee krijgen van hoe het is voordat ze het met een partner doen. Dit is terug te zien in de trend van op afstand bestuurbare anale vibrators. Door een afstandsbediening anale vibrator aan te schaffen, kun je de anaaldildo met vibratiefunctie thuis uitproberen. Ideaal voor afstandsbediening en empowerment.

 

Tarzan dildo

Voor een aantal zeer beroemde Sex and the City tv-shows, tarzan dildo’s of rabbit’s. De Tarzan-dildo heeft niet alleen een dildo die de vagina kan binnendringen, maar ook een heel klein recht stuk. Dit deel van de dildo wordt op de clitoris geplaatst terwijl de dildo je penetreert. Het extra deel zorgt voor vibratie om de clitoris optimaal te stimuleren. Hierdoor kun je niet alleen vaginaal penetreren, maar ook door de clitoris heen klaarkomen. Het is immers wetenschappelijk bewezen dat 80% van de vrouwen niet kan klaarkomen zonder de clitoris aan te raken.