Wonen

Tafelzeil voor feestdagen

Er zijn verschillende feestdagen in ons land. Hieronder vind je een aantal bekende feestdagen in Nederland:

– Nieuwjaarsdag
– Pasen
– Koningsdag
– Hemelvaartsdag
– Pinksteren
– Kerstmis

Verder zijn er ook feestdagen vanuit andere culturen die sommige mensen in Nederland vieren, zoals het Suikerfeest. Ook Thanksgiving en Independence Day zijn feesten vanuit het buitenland die sommige mensen in Nederland vieren. Kortom, genoeg feestelijke gelegenheden in het jaar. Welke feestdag jij viert maakt niet uit, voor veel mensen is het vieren van een feestdag een reden voor lekker eten en drinken. Feestdagen worden vaak gevierd met vrienden en familie. Dat kan op een groot feest zijn, maar ook tijdens een gezellig dinertje bij jou thuis. Ga jij voor zo’n diner bij iemand thuis? Kleed de tafel dan gezellig aan om voor extra sfeer te zorgen. Hieronder een paar tips voor een sfeervolle eettafel:

1. Dek de tafel af met een mooi tafelzeil of tafelkleed. Naast dat dit zorgt voor een mooie en sfeervolle look, zorgt het ook meteen voor goede bescherming van je tafelblad. Zo kun je met een gerust hart aan tafel zitten zonder te stressen wanneer er eten of drinken geknoeid wordt. Het tafelzeil zorgt ervoor dat vlekken niet in je tafelblad terecht komen. Tafelzeilen zijn tegenwoordig in honderden verschillende prints verkrijgbaar. Ook voor feestdagen vind je leuke tafelzeilen, zoals tafelzeil met eieren en kuikentjes voor de Paasdagen en zeil met kerstballen en kerstbomen voor de Kerstdagen. Bij Hiptafelzeil.nl vind je dit soort tafelzeilen speciaal voor de feestdagen.

2. Zorg voor diversiteit op tafel. Zoetigheid, hartige hapjes, wanneer je een leuke combinatie maakt van beide soorten hapjes heb je voor ieder wat wils.

3. Staat al het eten en drinken op tafel en is er nog ruimte over? Zet dan wat leuke accessoires op de tafel om voor een extra sfeervol resultaat te zorgen. Gekleurde eieren met Pasen bijvoorbeeld of een vaas met kerstballen tijdens de Kerstdagen.