Tuin Wonen

Voel je veilig met een video intercom

Heb je het gevoel dat je vaak onveilig bent in jouw huis of kantoor? Dan wil je er alles aan doen om ongenodigde gasten buiten te houden. Camera’s werken vaak al preventief en ook extra sloten kunnen helpen. Alleen kunnen er altijd vervelende situaties ontstaan aan de deur. De deur opendoen voor indringers kan immers tot grotere problemen leiden. Hiervoor kun je onder andere een Dahua video intercom aanschaffen. Alleen op welke manier wordt jouw veiligheid dan gecreëerd? Dit wordt op verschillende manieren voor jou gerealiseerd en je hebt het uiteindelijk allemaal zelf in de hand.

 

Zelf bepalen of de deur opengaat

Een video intercom zorgt ervoor dat je vooraf weet wie er bij jou op bezoek komt. Zodra er op de bel gedrukt wordt, zal de camera van de intercom geactiveerd worden en staat de persoon goed in beeld. Indien je geen bezoek verwacht, hoef je ook niet open te doen. Ook wanneer het al later op de avond is, kan het ervoor zorgen dat mensen niet direct weten dat je thuis bent. Je hoeft immers niet meer naar de deur te lopen, waardoor je dus ook zelf bepaalt of mensen weten dat je aanwezig bent om bezoek te ontvangen.

 

Beveiliging voor jouw panden snel gerealiseerd

Daarnaast zal het voor zakelijke gebouwen zorgen voor een ander soort beveiliging. Een deur hoeft niet meer bewaakt te worden door beveiliging of een receptionist, maar kan gewoon via het scherm in de gaten worden gehouden. Je kunt de deur op slot laten en door middel van een druk op de knop openen als je iemand binnen wilt laten. Bezoekers kunnen zich op voorhand dus al melden, zonder dat hier iemand voor van het werk wordt gehouden. De productiviteit binnen het gebouw zal omhooggaan, terwijl er wel voldoende veiligheid is voor iedereen binnen het gebouw.