Wonen

Voor elke gelegenheid een presentje

In ieders leven gebeurt er van alles. En soms wil je dan laten weten dat je aan iemand denkt. Bijvoorbeeld met een verjaardag, maar ook als iemand juist door een nare tijd gaat. Je kunt voor een verjaardag bijvoorbeeld gefeliciteerd bloemen sturen. Sturen, ja! Dus niet langsbrengen, maar vanuit huis bij iemand af laten leveren. Bloemen kun je natuurlijk ook sturen om iemand te steunen die bijvoorbeeld een dierbare is verloren. Maar je kunt ook voor een ander sterkte cadeau kiezen om je steun te betuigen. Niet iedereen is namelijk fan van bloemen en soms krijg je in moeilijke tijden of voor een verjaardag al meer dan genoeg bloemen. Dan kun je met een ander cadeau origineel zijn. 

 

Bloemen versturen?

Bloemen kun je opsturen. Veel bloemisten bieden de mogelijkheid om een bos bloemen bij iemand thuis te laten bezorgen. Dat heeft één groot nadeel: de ontvanger moet precies op het juiste moment thuis zijn. Wanneer je iemand wil feliciteren is de kans best aanwezig dat hij of zij niet thuis is of zijn. Dan zijn brievenbusbloemen ideaal. Die worden namelijk gewoon door de brievenbus bezorgd en blijven ook nog vers tot een dag daarna. In die tijd moeten ze wel uitgepakt en in een vaas gezet worden en dan zijn ze nog zeker een week goed. 

 

Een ander cadeau

Als mensen ziek zijn, jarig zijn of een dierbare verloren zijn, ontvangen ze vaak meerdere bloemen. Wil je niet één van de mensen zijn die ook een bosje bloemen geeft als teken dat je aan ze denkt? Kies dan voor een ander cadeau. Bijvoorbeeld een sterkte cadeau als ‘Shine a Light’ met kaarsen en een kaartje. Of een pakketje met zaaibommetjes. Het gaat uiteindelijk natuurlijk om het gebaar, dus het hoeven zeker geen bloemen te zijn. Zolang iemand maar weet dat je hen steunt in moeilijke tijden of aan hen denkt in tijden waar iets gevierd mag worden.