Tuin

Waarom een Mercury motor?

Wanneer je op zoek bent naar de juiste motor voor je boot, kom je veel verschillende soorten merken tegen. Al deze merken hebben zo hun eigen specialiteiten en prijs. Zo kan de ene motor goed zijn voor de ene boot maar een ander merk weer helemaal niet. Je moet maar net weten welke motor het beste is maar dat kan nog een hele klus zijn als je er niet al te veel verstand van hebt.

 

Waarom een Mercury buitenboordmotor kiezen?

Zoals bij elk product heeft alles voor- en nadelen, zo ook bij de Mercury buitenboordmotor.

Toch heeft dit merk het goed voor elkaar om bijna geen nadelen te hebben waardoor je dit merk eens goed kan gaan bekijken.

Zo zorgen ze er namelijk voor dat je standaard 3 jaar fabrieksgarantie hebt. Stel er is wat met jouw motor aan de hand, dan weet je dat je op de garantie kan vertrouwen. Daarbij zorgen ze er ook voor dat je 100% kwaliteit krijgt voor je geld met betrouwbaarheid. Ze gebruiken een moderne en duurzame techniek waardoor de motor zeer stil en energiezuinig is. Ze hebben veel verschillende soorten motoren in allemaal verschillende soorten prijsklasse, waardoor er voor iedereen wel wat tussen zit.

Stel er is iets met jouw motor aan de hand, dan is het geen probleem om Mercury onderdelen te vinden. Buitenboordmotor-onderdelen zijn namelijk zeer geliefd voor de mensen die klussen aan een motor als hobby hebben maar ook voor de mensen die hun boot veel gebruiken.

 

Nadelen van een Mercury buitenboordmotor

Mercury heeft zijn zaken goed op orde waardoor ze eigenlijk geen nadelen hebben. Natuurlijk moet je voorzichtig met je product omgaan en regelmatig schoonmaken en controleren, maar dat is bij elke motor. Mercury is dus een betrouwbaar bedrijf waarbij je de keuze hebt in wat voor motor je wilt aanschaffen. Hierbij verschillende prijzen zo tussen de €600 en €3000 euro.