Slaapkamer

Waarom jij een hoogslaper zou moeten kopen

Of je nu naar een nieuw huis verhuist of gewoon de slaapkamer van je kind opknapt, overweeg om een hoogslaper toe te voegen. Dit type bed voegt functionaliteit en bruikbare ruimte toe aan een slaapkamer, perfect al je niet veel vierkante meters hebt of als twee kinderen een slaapkamer delen. Met alle voordelen zijn hoogslapers misschien wel het slaapkamermeubilair dat je nodig hebt.

Voordelen van hoogslapers

#1 Hoogslapers zijn er in vele stijlen

Houten hoogslapers zijn perfect als je voor een gezellig land of een meer traditioneel ingerichte slaapkamer gaat. Als je stijl meer naar het moderne toe loopt, past een metalen hoogslaper perfect in het slaapkamerdecor. Sommige hoogslapers zijn voorzien van schattige tenten waar kleine kinderen zich in kunnen verstoppen. Met stijlen die perfect zijn voor kinderen en tieners, is het gemakkelijk om iets te vinden dat bij hun smaak en die van jou past

#2 Hoogslapers zorgen voor extra werk- en speelruimte

Hoogslapers zijn de perfecte oplossing voor een kleine slaapkamer, omdat je meer vloeroppervlak kunt openen. De ruimte eronder is een goede plek voor een bureau of een speelplek. Overweeg om een huiswerkbureau onder de hoogslaper te installeren. Je kan ook hoogslapers vinden met een ingebouwd bureau. Dit is een geweldige oplossing voor kinderen die een speciale plek nodig hebben om te studeren of een computer op te zetten. Een andere optie in plaats van een werkruimte is het plaatsen van stoelen, een boekenkast en een lamp voor een persoonlijke bibliotheek. Bovendien kan het toevoegen van een tent aan een hoogslaper het in een fort veranderen voor extra plezier.

#3 Hoogslapers bieden extra opbergruimte

De opslagruimte onder een hoogslaper is één van de meest populaire kenmerken. Al s je geen werkruimte nodig hebt, kan je de extra vierkante meters altijd goed gebruiken door daar bakken, schoenen en kleding op te bergen. De extra opbergruimte is echt waardevol in een kinderkamer. Gebruik het om speelgoeddozen vast te houden of om het dressoir te plaatsen. Kies een hoogslaper met plank of lades als je meer opbergruimte nodig hebt.