Wonen

Waarom kamperen met een camper?

Ook mooi natuurlijk: een hotel in het centrum, een resort aan zee, een huisje aan de rand van een meer. Wil je niks reserveren, spontaan je plan kunnen trekken, onderweg besluiten dat je reis toch de andere kant op gaat? Dan ga je met een camper op pad. Camping Tholen is hiervoor een hele mooie bestemming.

Camper = vrijheid. Pauzes onderweg hou je op de mooiste plekken. Je bent op je vier (of meer) wielen flexibel en onafhankelijk. Het weer slaat om? Inpakken en wegwezen. Even opzoeken waar de zon zich wel laat zien en gaan. De zon achterna. Daar heb je met een camper geen annuleringsverzekering bij nodig. En de route kun je onderweg net zo gemakkelijk weer veranderen. Net hoe het uitkomt.

camper = onthaasten. Wie kent het niet, vakantie is stress en hectiek. Naar het vliegveld, op tijd inchecken, koffers die nét iets te zwaar zijn, bagage die zoek raakt. Met een camper is de reis het doel, reizen van plaats naar plaats is het avontuur. Je ontdekt Nederland of andere landen op een compleet nieuwe manier zonder enige vorm van hectiek.

Camper = geen massatoerisme. All-inclusive vakanties, je moet er van houden. Trendy bestemmingen waar iedereen naar toe moet. Wil je wat meer rust? Wat meer plaats? Kies van voor Vakantiepark de Zeeuwse Parel. Met onze ruim opgezette vakken van ongeveer 150m heeft u alle privacy. U kunt er bij ons ook voor kiezen in een rustig doorlopend steegje te staan. Zodat u alle rust en ruimte heeft die u nodig heeft.

Camper = eigen huisje bij je. Met je camper neem je je eigen smaak mee. Het is dus altijd gezellig in je eigen camper. Je eigen beddek, je eigen bord, bestek en glas. Je voelt je thuis. Kookt waar je zelf zin in hebt, drankje naar keuze koud in de ijskast.