Tuin

Wat is een standaard trampoline maat?

U vraagt ​​zich misschien af, wat zijn de beste trampoline maten om te kopen? Enkele andere vragen die u misschien stelt, zijn hoeveel ze kosten, welke trampolinematen er zijn en hoe u er een kunt kopen? Sommige van deze vragen zijn veel gemakkelijker te beantwoorden dan andere.

De reden waarom het zo moeilijk is om een ​​trampoline van de beste maat te specificeren om te kopen, is dat er veel factoren spelen bij het kopen, waaronder de trampolinegrootte die u nodig heeft en uw budget. Met deze gids kun je echter de beste prijs / grootte-verhouding berekenen voor je behoeften en beschikbare ruimte, evenals de leeftijd van de gebruikers.

De maat van de trampoline voor u bepalen

De eerste factor waarmee u rekening moet houden bij het kiezen van de beste trampoline voor uw geld, afhankelijk van uw behoeften, is het uitzoeken van de grootte van de trampoline die u nodig heeft. Een trampoline van standaardformaat is misschien te groot voor uw tuin, of misschien is het precies wat u zoekt.

De standaard trampolinegrootte

U vraagt ​​zich misschien af, wat is een standaard trampolinemaat? Welnu, een standaard trampoline kan variëren van 250 cm tot wel 450 cm. Groter dan dit en je komt uit het standaardbereik, en hoe kleiner je krijgt meer kinderen of oefent trampolines. Een trampoline van gemiddelde grootte is normaal 350 cm.

Gemiddelde afmetingen van de trampoline

250cm-300cm ronde trampoline: perfect voor kleinere achtertuinen.

350cm ronde trampoline: middelgrote trampolines.

430cm ronde trampoline of meer: ​​meer flexibiliteit en voor oudere gebruikers.

Welke maat trampoline moet ik kopen?

Dus, hoe kom je erachter welke maat trampoline je moet kopen? De basisfactoren zijn hoe groot uw tuin is, hoeveel mensen er op de trampoline gaan springen en hoe oud ze zijn. Zodra u deze vragen heeft beantwoord, is het vrij eenvoudig om een ​​trampoline te vinden die aan deze behoeften voldoet.

Hoe meer mensen erop gaan springen, dat betekent dat je een grotere trampoline moet kopen. Grote trampolines hebben echter meer ruimte nodig, dus als uw tuin kleiner is, moet u een kleinere standaard trampoline kopen. Als je tuin erg klein is, moet je misschien onder de gemiddelde trampolinegrootte gaan.

Trampoline maten en prijzen

Nu u weet welke maat trampoline u moet kopen, kunnen we in de prijzen van de trampoline stappen. Veel factoren spelen een rol bij de prijs van de trampoline. De voor de hand liggende is de maat. Grote trampolines kosten natuurlijk meer omdat er meer materiaal en onderdelen bij betrokken zijn. Het noemen van onderdelen en materiaal komt echter in de volgende grote prijsfactor, en dat is kwaliteit.

Wanneer we bij de merkaanbevelingen komen, worden ze aanbevolen omdat ze hoogwaardige trampolines te koop aanbieden. Je kunt beter meer uitgeven aan het kopen van een trampoline voor zwaar gebruik dan minder uitgeven aan een trampoline die niet lang meegaat. Een laatste factor in hoeveel een trampoline kost, is technologie. De meer geavanceerde technologie kost meer, maar u krijgt extra gezondheidsvoordelen zoals minder impact op uw gewrichten bij het landen.

Hoe hoog is een trampoline?

De trampolinehoogte vanaf de grond is meestal ongeveer 60 cm voor kleine trampolines van 180 cm tot 250 cm. De hoogte vanaf de grond voor grotere trampolines is ongeveer 90cm. De totale trampolinehoogte is ongeveer 180 cm voor kleine trampolines en 250 cm voor een trampoline met net.