Wonen

Woningontruiming in Apeldoorn

Moet u een woning of pand ontruimen en zoekt u daarvoor een bedrijf voor woningontruiming in Apeldoorn? Maak dan kennis met 038 Woningontruiming. Het maakt niet uit wat voor reden er is dat de woning of het pand ontruimd moet worden. U kunt dit bedrijf namelijk ook inschakelen bij verhuizing. De professionele ontruimers ontruimen de woning of het pand op een respectvolle en zorgvuldige manier. 038 Woningontruiming is tevens werkzaam als bedrijf voor woningontruiming in Friesland.

Zodra het pand geheel leeg is, zal het bezemschoon opgeleverd worden. Verder gebeurd de ontruiming op een geheel professionele, efficiënte en discrete wijze. Dit bedrijf begrijpt namelijk als de beste dat het leegmaken van een woning of pand een emotionele zaak kan zijn, buiten dat het ook lichamelijk slopend is.

De diensten van 038 Woningontruiming

038 Woningontruiming biedt diverse diensten aan waar u gebruik van kunt maken als u ze inhuurt. Deze diensten zijn voor u op een rijtje gezet:

 • Het ontruimen van woningen, appartementen, garageboxen, bergingen en zolders;
 • Senioren verhuizing;
 • Wietplantage – Hennepplantage ontruimen;
 • Spoedontruiming (een 24-uursservice);
 • Inboedel opkopen en opslaan in Apeldoorn en Friesland;
 • Vloeren verwijderen en woningen schoonmaken;
 • Verhuizingen, zowel voor bedrijven als particulieren.

Professionele ontruimers voor een soepele ontruiming

Bij 038 Woningontruiming werken enkel professionals die weten hoe ze u moeten bijstaan in de ontruiming van een woning of kantoorpand. U kunt namelijk ook bij dit bedrijf terecht wanneer u gaat verhuizen of wanneer uw bedrijf failliet is en het kantoorpand leeg moet. Tevens kunt u hier terecht voor het verwijderen van de vloer, schoonmaak van vervuilde woningen, seniorenverhuizing en nog veel meer zaken, zoals hierboven beschreven.

Naast dat alles staat persoonlijk contact voorop. De ontruiming van een woning of pand kan een zeer emotionele ervaring zijn. U neemt afscheid van herinneringen, daarom gaat dit bedrijf altijd begripvol te werk. U krijgt ook altijd een vaste contactpersoon.

Waarom 038 Woningontruiming inhuren?

Buiten dat u dit bedrijf kunt inschakelen voor alle diensten die hierboven genoemd zijn, heeft dit bedrijf nog meer voordelen. Deze leest u hier:

 • Gratis en vrijblijvende offerte binnen 24 uur;
 • Snelle en nette werkwijze;
 • Ontruimers met jarenlange ervaring;
 • Totaalpakket: samenwerking met diverse instanties om de ontruiming zo soepel mogelijk te laten verlopen;
 • Professionele woningontruiming in de regio Sneek;
 • Werkzaam in heel Nederland;
 • Samenwerking met goede doelen: Leger Des Heils, Stichting Het Vergeten Kind.

Donatie van spullen

Als een woning leeggehaald wordt, waarvan u niet alle spullen terug wenst, worden deze niet zomaar weggegooid. Alles wat nog bruikbaar is zal gedoneerd worden aan een van de goede doelen waar dit bedrijf mee samenwerkt. Dit gaat altijd in overleg met u, zodat u precies weet wat er met de spullen gebeurd. Uiteraard is het mogelijk dat u nog wel spullen terug wenst te hebben, maar niet alles. Hiervan kunt u voorafgaand aan de ontruiming een lijst opstellen, zodat het bedrijf weet dat u deze spullen terug wilt hebben. De spullen worden tijdens de ontruiming verzameld en bewaard, zodat u ze achteraf weer terug kunt krijgen.

Kies voor 038 Woningontruiming

038 Woningontruiming heeft een standaard werkwijze. Zo komen zij altijd eerst bij het pand langs om te kijken wat de werkzaamheden zijn. Op basis hiervan wordt een offerte opgesteld. Als u akkoord bent met deze offerte, zullen zij een afspraak met u maken voor de ontruiming. U weet altijd precies waar u aan toe bent als u kiest voor 038 Woningontruiming.

Neem direct contact op met het bedrijf via hun website. Zij staan voor u klaar als het gaat om de ontruiming van een woning in Apeldoorn of Friesland.