Badkamer

Zo geef jij je badkamer een nieuwe look, voor weinig geld

Nieuw jaar, nieuwe badkamer! Een badkamer volledig renoveren kost veel geld en tijd, maar gelukkig zijn er veel budgetmanieren om je badkamer toch een upgrade te geven. Zo heb je toch het gevoel dat je je badkamer weer een frisse look heeft, en dat je veel geld kwijt bent.

Kies nieuwe verlichting

Verlichting is erg bepalend in je nieuwe badkamer, het breekt of maakt de sfeer. Is je huidige verlichting erg fel of zelfs Tl-verlichting? Ga dan een kijken voor minder hard en meer sfeervol licht. Kijk of je in de badkamer spotjes kan laten plaatsen. Wanneer die niet mogelijk is kan je ook kijken of er mogelijkheden zijn om sfeerverlichting te maken naast de spiegels. Wil jij optimale verlichting bij de spiegel? Dan hang je het beste aan 2 zijkanten van de spiegel lichtjes op ooghoogte. Zo kan je ’s ochtends goed je make-up aanbrengen of je haar doen.

Nieuwe handdoeken

Handdoeken zijn erg belangrijk in een badkamer. Wanneer je dikkere handdoeken hebt, oogt je badkamer gelijk een stuk luxer. Ook bepaald de kleur van de handdoeken de sfeer in de badkamer. Witte handdoeken geven het gevoel alsof je in een hotel slaapt. Turquoise handdoeken geven een meer strand gevoel. In 2021 is het juist een trend om donkere kleuren in je badkamer te plaatsen. Donkergrijze handdoeken zijn daarom helemaal trendy. Handdoeken kopen kan je het beste doen op handdoek.nl. Je bent verzekerd van topkwaliteit en de handdoeken worden snel geleverd.

Verven

Heb je nog wat kastjes in de badkamer staan die wel een likje verf kunnen gebruiken? Ga dan voor een donkere kleur zoals donkerblauw, zwart of donkergroen. Combineer deze kleuren met gouden of koperen knopjes en je je kastje niet er weer als nieuw uit! Natuurlijk kan je het ook altijd neutraal houden, en voor wit hoogglans kiezen.